And Just Like That: Αυτά είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε η “Carrie”

Το περιμένατε καιρό και είναι γεγονός. Το rebbot του Sex & the City είναι επιτέλους εδώ και μπορείς να δεις, σε 10 επεισόδια, τη συνέχεια της ιστορίας αλλά και όλα τα looks της Sarah Jessica Parker. Μια μικρή γεύση έχεις πάρει τόσο από τα posts στον προσωπικό της λογαριασμό όσο και από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. 

Απίθανα όμως είναι και τα beauty looks της Carrie. Ώριμη πλέον και με τα γκρίζα σε πρώτο πλάνο παραμένει γοητευτική και πανέμορφη. Το δέρμα της έχει μια απαλή λάμψη και το μακιγιάζ συνεχίζει να είναι διακριτικό και κομψό. Κι αν αναρωτιέσαι ποια προϊόντα χρησιμοποίησε η make up artist Elaine Offers Woulard η οποία αποκάλυψε τα 4 βασικά προϊόντα που χρησιμοποίησε σε όλα τα επεισόδια ώστε να πετύχει το natural glow look της Parker. 

Photo: Splash

Η Woulard χάρισε ομοιόμορφη όψη και παράλληλα κάλυψε μικρές ατέλειες με το super ενυδατικό Maifanshi Moisture Foundation της Koh Gen Do. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KohGenDo (@kohgendo)

Η διακριτική λάμψη οφείλεται στο Shade & Illuminate του Tom Ford. Ένα προϊόν με το οποίο μπορείς να κάνεις και contouring.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Τα ζυγωματικά της “Carrie” τονίστηκαν με το Stila Convertible Color και τα χείλη της με το Milk Mini Lip & Cheek, μια φόρμουλα κατάλληλη τόσο για τα χείλη όσο και για το πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milk Makeup (@milkmakeup)

Tώρα που γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες μπορείς να κινηθείς ανάλογα.

Κεντρική photo: James Devaney/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Read More

And More