Batwing liner: Το eye make trend που θα δεις παντού

Μέχρι τώρα γνώριζες και δημιουργούσες το εμβληματικό winged liner. Στις βραδινές εμφανίσεις μένεις πιστή στο smoky eye ενώ τις ημέρες που έχεις τέλεια διάθεση επιλέγεις eye liner ή μολύβι ματιών σε παστέλ ή έντονη απόχρωση. Αγαπάς πολύ το εμβληματικό eye make up look της Adele αλλά και της Ariana Grande και έχεις ξοδέψει αρκετές ώρες βλέποντας tutorial ώστε να τα αντιγράψεις. Και τώρα σε παρακαλώ να αφήσεις όλα αυτά για λίγο στην άκρη γιατί το μεγαλύτερο trend της σεζόν ονομάζεται “batwing liner” και πρέπει να μάθεις τα πάντα. 

Στην ουσία πρόκειται για το double winged αλλά με μία μικρή και σημαντική διαφορά. Η ένταση κρύβεται στο φινίρισμα του περιγράμματος που έχει έντονη φορά προς τα επάνω. Και κάτι ακόμη: Επιστρέφει το περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο που χαρίζει την τέλεια, δραματική πινελιά στα μάτια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Fitzgerald (@taylorfitzgerald_)

Κι αν πιστεύεις πως υπάρχει μία μόνο εκδοχή κάνεις λάθος. Οι make up artists έχουν εμπνευστεί από retro, εμβληματικές φιγούρες αλλά και τα 80’s ή τα 90’s δίνοντας απίθανες ιδέες που μπορείς να αντιγράψεις ακόμη και σήμερα το βράδυ. Το γεωμετρικό σχήμα στην εσωτερική γωνία για παράδειγμα είναι ένα από τα πιο σοφιστικέ και εξεζητημένα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carly Fisher Makeup Artist (@carlyy.fisher)

Όπως επίσης και το περίγραμμα στο κέντρο του βλεφάρου με eyeliner ή shimmer σκιά που θα σε μεταμορφώσει σε Disco Queen. Ένα look αποκλειστικά και μόνο για τις βραδινές εξόδους που θα συνδυάσεις με απαλό, ροζ χρώμα στα χείλη και την ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilly Keys 🗝 (@lilly_keys)

Το ’60s Twiggy eye είναι και πάλι εδώ. Ανοίγει το βλέμμα και χαρίζει μια θηλυκή και ταυτόχρονα κοριτσίστικη όψη και οι experts σε παρακαλούν να εξασκηθείς λιγάκι αν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι άψογο. Αν πάλι αγαπάς το δραματικό eye make up look και θέλεις μια glam πινελιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις shimmer σκιά και ένα νωπό, μικρό πινέλο με το οποίο θα σχηματίσεις το τέλειο περίγραμμα στο κέντρο ακριβώς του βλεφάρου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη clayton hawkins (@claytonhawkins)

Dramatic batwing liner γίνεται και με γήινες αποχρώσεις με ματ υφή. Σκιές ή μολύβια σε καφέ και μπορντό τόνους προσφέρουν τη σοφιστικέ εκδοχή του look και είναι τέλεια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Lux 🌱🧜🏾‍♂️🏄🏾‍♂️🙏🏽 (@peterluxhair)

Αλλά και πιο διακριτικά με λεπτές γραμμές τόσο στην εξωτερική γωνία του άνω βλεφάρου όσο και του κάτω, όπως είδαμε στο fashion show του οίκου Prada. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doniella Davy (@donni.davy)

Κι αν δεν γνωρίζεις πως ξεκίνησαν όλα, μία μόνο λέξη αρκεί: Euphoria. Κι όμως η τηλεοπτική σειρά και τα make up looks που υιοθετούν οι πρωταγωνίστριες εμπνέουν τους experts που δημιουργούν τις τάσεις. 

Read More

And More