Beach look: Οι celebrity make up artists αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους προϊόντα

Το full make up είναι και πάλι εδώ. Οι μάσκες προστασίας είναι παρελθόν κι εσύ μπορείς επιτέλους να φορέσεις το αγαπημένο σου έντονο και super λαμπερό κραγιόν που σου έλειψε πολύ, να καλύψεις ατέλειες και να χαρίσεις ομοιομορφία στο δέρμα με το κατάλληλο φον ντε τεν και να αποκτήσεις το τέλειο καλοκαιρινό φινίρισμα με το highlighter στα ζυγωματικά. 

Φέτος επιτρέπεται, μην σου πω ότι επιβάλλεται, να δημιουργήσεις το κατάλληλο μακιγιάζ ακόμη και στην παραλία. Και δεν το λέω εγώ αλλά οι celebrity make up artists που αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους προϊόντα για ένα τέλειο beach look. Αν και μερικά δεν έχουν λανσαριστεί στη χώρα μας εσύ θα εμπνευστείς και θα ακολουθήσεις τις πολύτιμες συμβουλές τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Carolina Dali, Beau Nelson, Tyron Machausen, Emily Cheng, Erin Parsons, Tasha Reico Brown, Cassandra Garcia, Michael Anthony και Sil Bruisma είναι οι experts που επιμελούνται celebrities όπως οι Sydney Sweeny, Jennife Connely, Gigi Hadid, Alicia Keys, Katy Perry και Julia Garner. 

Carolina Dali: Serge Lutens Powder Blush No.1. “Είναι το προϊόν που χαρίζει sun-kiised εφέ στο δέρμα. Αν και πρόκειται για blush μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πούδρα . Το απλώνεις με ένα μεγάλο πινέλο στο μέτωπο, τα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και το πηγούνι. Έχει την ιδιότητα να παραμένει στη θέση του για ώρες ακόμη κι αν είσαι στην παραλία ή την πισίνα”. 

Beau Nelson: Laura Mercier Pure Canvas Protecting SPF 30 Primer. “Ανάλαφρο και ευκολο στην εφαρμογή χάρη στην τζελ υφή του προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και λειτουργεί ως βάση. Το απλώνεις σε όλο το πρόσωπο και μην ξεχνάς τα αυτιά”. 

Tyron Machausen: Chanel Stylo Yeux Waterproof. “Στην παραλία πρέπει να φοράς ένα μολύβι που παραμένει στη θέση του. Το συγκεκριμένο έχει την απόχρωση του ωκεανού και ταιριάζει απίθανα με την μπρονζέ επιδερμίδα”. 

Emily Cheng: Fresh Sugar Lip Balm Sunscreen SPF 15. “Συνήθως ξεχνάς το αντηλιακό στα χείλη. Χρειάζονται όμως προστασία οπότε είναι πολύ σημαντικό να απλώνεις το κατάλληλο προϊόν. Αγαπώ πολύ την υφή του συγκεκριμένου αλλά και την απόχρωση που χαρίζει υγιή όψη στο πρόσωπο”. 

Erin Parsons: Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara. “Αν με γνωρίζεις θα έχεις καταλάβει πως αγαπώ τις έντονες βλεφαρίδες. Αυτό είναι το αγαπημένο μου προϊόν γιατί χαρίζει τριπλό μήκος και όγκο. Την απλώνω ξεκινώντας από τη βάση της βλεφαρίδας μέχρι την άκρη και παραμένει όλη την ημέρα στη θέση της. Είναι τέλεια ακόμη κι αν πας για κολύμπι”. 

Tasha Reico Brown: Chanel Sheer Healthy Glow Moisturizing Tint Broad Spectrum SPF 30. Είναι το προϊόν με το οποίο αντικαθιστώ το φον ντε τεν. Παράλληλα με την κάλυψη έχω και προστασία από τον ήλιο και ένα λαμπερό φινίρισμα. 

Cassandra Garcia: Bobbi Brown Extra Lip Tint. “Αγαπώ το minimal make up look στην παραλία και με αυτό τον προϊόν ενυδατώνω τα χείλη και ταυτόχρονα τους χαρίζω ένα τέλειο, απαλό χρώμα”. 

Michael Anthony: r.e.m. beauty Eclipse Cheek & Lip Stick. “Δύο σε ένα προϊόν που αφήνει ένα φωτεινό φινίρισμα. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορείς να το απλώσεις με τα δάχτυλα”.

Sil Bruisma: Chanel Healthy Glow Bronzing Cream. “Έχει απαλή υφή και προσφέρει βελούδινο φινίρισμα. Το απλώνεις σε μέτωπο, γέφυρα της μύτης και ζυγωματικά για απίθανο sun-kissed εφέ. Επίσης μπορείς να το εφαρμόσεις και στους ώμους ή το ντεκολτέ”.  

 

 

Read More

And More