Beauty Alert: Η σειρά μακιγιάζ της θρυλικής Pat McGrath είναι επιτέλους εδώ

Μια από τις πλέον επιδραστικές παγκοσμίως makeup artists, η Pat McGrath, με την οραματική της εμφάνιση υπερέχοντας στο χώρο της ομορφιάς, καθορίζει και τους μελλοντικούς κανόνες της. Πρόκειται για μια θρυλική επαγγελματία που έχει λάβει τον τίτλο της Damme από την βασίλισσα Ελισάβετ, έχει δημιουργήσει εμβληματικά looks στα shows των μεγαλύτερων οίκων ενώ τα τελευταία χρόνια, οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια ενώ είναι Beauty Editor at Large στην Βρετανική Vogue.

Η McGrath έχει δημιουργήσει τη δική της make up collection που λατρεύουν οι celebrities και χρησιμοποιούν οι διασημότεροι make up artists. Αν είσαι beauty addict πιθανότατα όλα αυτά τα γνωρίζεις, εκείνο όμως που δεν γνωρίζεις είναι πως κυκλοφορεί επιτέλους και στη χώρα μας η Divine II Collection της Pat McGrath, ακριβώς τη στιγμή που θέλεις να αγκαλιάσεις την δική σου δημιουργικότητα!

 Τα προϊόντα της σειράς είναι απλά μαγικά. 

Skin Fetish: Ultra Highlighter Divibe Rose II Collection‒ Illuminator: Ένα powder σε μορφή gel, για περισσότερη φωτεινότητα και λάμψη. 

Mothership VIII: Divine Rose II ‒ Eye Palette: Ένα αληθινό συλλεκτικό αντικείμενο, έχει 10 εκθαμβωτικές, ονειρικές αποχρώσεις, τόσο εύκολες στην χρήση όσο και στην ανάμιξη. Με χρώματα που ταλαντεύονται ανάμεσα σε ροζ πέταλο, ροδάκινο, ροζέ, μπορντό και λαμπερά χρυσά, είναι ένα καθαρό θαύμα!

Divine Rose Luxe Quad: Eternal Eden Divine Rose II Collection‒ Eye Palette: Μία τετράδα αποχρώσεων δημιουργεί μια αφθονία πολυδιάστατων εμφανίσεων. 

Matterance™ Lipstick Divine Rose II Colection: Ένα νέο χρώμα ανεβαίνει στην σκηνή: Divine Rose! Μία ματ και βελούδινη υφή, μια ρομαντική και συναρπαστική ροζ απόχρωση: εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε για να ντύσετε τα χείλη σας με τη μέγιστη κομψότητα.

 Liquilust Divine Rose II Collection ‒ Matte Lipstick: Η συσκευασία μυθική, η απόδοση κορυφαία, η ένταση τεράστια. Το Liquid Lust, το λαμπερό ματ κραγιόν, κάνει το ντεμπούτο του στη συλλογή Divine Rose II με δύο αποχρώσεις: Divine Pink και Divine Nude. 

 

Permagel Ultra Divine Rose II Collection-Lip Pencil for Perfectly Defined Lips: Διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις, αυτά τα μακράς διάρκειας μολύβια για τα χείλη αναμειγνύονται υπέροχα ενώ επαναφέρουν την ευκρίνεια και τη δομή στα χείλη.

 

Permagel Ultra BLK Coffee Divine Rose II Collection- Eye Pencil: Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του eyeliner; Μία φόρμουλα που συνδυάζει την ακρίβεια ενός τζελ με το χειρισμό ενός μολυβιού, για ομαλή εφαρμογή και μέγιστο χρώμα.

Η σειρά κυκλοφορεί αύριο και γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. 

 

Read More

And More