Becca: η εταιρεία με τα τελειότερα highlighter μόλις ανακοίνωσε ότι κλείνει!

Αν είσαι είσαι εθισμένη στις γυαλάδες και την λαμπερή επιδερμίδα, αυτή η beauty είδηση θα σε στενοχωρήσει πολύ! Γιατί το beauty brand με τις τελειότερες γυαλάδες στον κόσμο που όταν δημιουργήθηκε εκτόπισε την ματ επιδερμίδα και έθεσε νέες βάσεις, μόλις ανακοίνωσε ότι κλείνει!

Ο λόγος για την εταιρεία Becca η οποία α) ειδικεύεται στα shimmering προϊόντα και β) στην Ελλάδα υπάρχει αποκλειστικά στα Sephora, η οποία από ότι φαίνεται δεν άντεξε μέσα στην πανδημία, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, και ανακοίνωσε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2021 κατεβάζει ρολά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beccacosmetics

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το instagram μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση που, μεταξύ άλλων, ανέφερε και τα εξής: “Μια σημαντική είδηση σε όλα τα Becca Beauties: Είστε όλοι μέλη της Becca οικογένειάς μας, μέλη αυτής της πολύ όμορφης κοινότητας που μας στηρίζεται και μοιράζεστε τις ίδιες αξίες με εμάς. Και επειδή σας αγαπάμε όλους τόσο πολύ, θέλουμε να μοιραστούμε εδώ αυτή την είδηση για το κλείσιμο της εταιρείας μας τον Σεπτέμβριο του 2021” ενώ στην συνέχεια της ανάρτησης εξηγούσαν ότι η πανδημία δυσχέραινε πολύ την κατάσταση και το brand δεν κατάφερε να επιβιώσει. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να δηλώνουν τη λύπη τους για την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beccacosmetics

Ευτυχώς για εμάς, έχουμε μερικούς μήνες μπροστά μας προκειμένου να στοκάρουμε προϊόντα Becca από τα Sephora!

Last chance info: Για τη μια εκείνη περίπτωση που δεν γνωρίζεις αρκετά για το brand, εδώ θα βρεις αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και κάποιες ιδέες για το ποια προϊόντα πρέπει να έχεις στη ρουτίνα σου.

 

 

Read More

And More