Berry lip stain: η αγορά που κάνουν όλα τα ενημερωμένα κορίτσια τώρα και η λίστα με τα καλύτερα!

Η Diane Von Furstenberg είχε πει κάποτε πως το κραγιόν είναι για το πρόσωπο ότι το σημείο στίξης για την πρόταση. Για έναν περίπου χρόνο, όμως, είχαμε μείνει χωρίς… σημείο στίξης στο πρόσωπό μας και ήταν κάπως λογικό αφού από τη μια η καραντίνα από την άλλη η χρήση μάσκας έκαναν τα πράγματα πολύ δύσκολα. 

@zendaya

Αυτά, βεβαίως, ανήκουν στο παρελθόν αφού πρόσφατες έρευνες έδειξαν αύξηση κατά 80% στις πωλήσεις κραγιόν στην Αμερική. Με απλά λόγια, μετά από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας αποφασίσαμε να βάλουμε και πάλι χρώμα στη ζωή μας, ακόμη και αν αυτό το χρώμα κρύβεται κάτω από τη μάσκα. 

@gracemargaretha

Ωστόσο, τα ενημερωμένα κορίτσια (και το βλέπουμε από τους πιο αγαπημένους μας λογαριασμούς στο instagram) κάνουν μια πολύ συγκεκριμένη αγορά: lip stain σε berry χρώμα! Σε αντίθεση με τα κοινά κραγιόν τα lip stain μένουν στα χείλη ή, πιο σωστά, θα λέγαμε ότι γίνονται ένα με αυτά δημιουργώντας ένα υπέροχο blurry εφέ και την αίσθηση των πιο γεμάτων χειλιών. Επίσης, χρωματικά φαίνεται να κινούνται σε μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή: την berry απόχρωση η οποία είναι πασπαρτού, ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και όταν χαμογελάς δίνει και την αίσθηση των πιο λευκών δοντιών!

@rinasonline

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας berry lip tint για να βάλεις στο καλάθι σου στην επόμενή σου εξόρμηση στα μαγαζιά (ή στα eshop)!

@westmanatelier 

Yves Saint Laurent Water Stain Lip Stain απόχρωση Dive in the Nude, €35.99

Benefit Cosmetics Play Tint Lip and Cheek Stain, €21.50

Tom Ford Soleil Lip Lacquer Liquid Lip Tint απόχρωση Cara Mia, Scarlet Beauty, €12.50

Clarins Water Lip Stain απόχρωση Purple, €23.88

MAC Versicolour Varnish Cream Lip Stain απόχρωση Stuck in Love, €27.50

The Balm Creamy Lip Stain Balmjour, απόχρωση Namaste, Make Me Up, €20.50

Anastasia Beverly Hills Lip Stain, απόχρωση Black Cherry, €20.50

Read More

And More