Black Friday: τα 7 πινέλα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου (και σήμερα είναι μια τέλεια μέρα να τα αποκτήσεις)!

Με το ενδιαφέρον να έχει μετατοπιστεί στο skincare, το μακιγιάζ έχει μείνει ελάχιστα πίσω. Ωστόσο, υπάρχει μια αγορά που είναι all time classic και που ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αποκτήσεις, το Black Friday είναι μια τέλεια αφορμή για να τα κάνεις δικά σου. 

Ο λόγος για τα πινέλα που για την ομορφιά είναι μια τόσο σημαντική επένδυση όσο μια καλή δερμάτινη τσάντα που μπορείς να κρατήσεις για πάντα! Η ερώτηση, όμως, είναι: ποια είναι τα πινέλα που πρέπει να τσεκάρεις ότι έχεις ήδη στη λίστα σου ή που, αν δεν έχεις, θα πρέπει να αποκτήσεις asap; Κράτησε σημειώσεις παρακάτω!

1.Make up blender 

Πινέλο σε σχήμα αυγού, Beautyblender Nude, Sephora, από €18.95, €15.16. Από την στιγμή που ξεκινήσεις να απλώνεις τα υγρά σου προϊόντα και ειδικά το foundation με beauty blender θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό το σφουγγαράκι έχει τη μαγική ικανότητα να κάνει το foundation να γίνεται ένα με την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό! Για να το χρησιμοποιήσεις θα χρειαστεί να το βρέξεις προηγουμένως και να στραγγίξεις πολύ καλά. 

2.Πινέλο για προϊόντα σε μορφή πούδρας

Brush Powder Sheer, Scott Barnes, Make Me Up, από €35.70, €28.56. Σκέψου πόσα προϊόντα έχουμε στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας τα οποία είναι σε μορφή σκόνης: από την πούδρα μας μέχρι το highligter και την bronzing powder. Χρειάζεσαι, λοιπόν, οπωσδήποτε ένα πινέλο για όλα αυτά και αυτό εδώ του Scott Barnes, προσωπικού makeup artist της JLO είναι μαγικό γιατί απλώνει όλα τα προϊόντα τέλεια και ειδικότερα το highlighter καθώς ακουμπά ακριβώς πάνω στα ζυγωματικά!

3.Πινέλο ρουζ 

Blush Brush, Bobbi Brown, από €52.00, €31.20. Δεν μπορείς να απλώσεις το ρουζ σου με ένα πινέλο που απλώνεις την πούδρα σου. Σκέψου το: το πινέλο της πούδρας είναι πολύ πιο φαρδύ και αν επιχειρήσεις με αυτό να βάλεις το ρουζ σου, θα καλύψεις μια μεγάλη επιφάνεια του προσώπου σου με ροζ χρώμα και όχι μόνο τα μάγουλα που είναι το ζητούμενο! Για το ρουζ σου, λοιπόν, θα χρειαστείς ένα πολύ λεπτότερο πινέλο όπως είναι αυτό εδώ. 

4.Πινέλο concealer

Blurring concealer blush, Smashbox, Attica, από €24.00, €9.60. Όταν κάποιος κοιτάει το πρόσωπό μας το κέντρο της προσοχής του πέφτει στα μάτια μας. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να έχεις ένα πινέλο για να απλώνεις σωστά το concealer προκειμένου να καλύπτεις τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι τέλειο επιπλέον και για να καλύπτεις τοπικά τα σημάδια και τις δυσχρωμίες ή να κάνεις την τεχνική του micro-concealing.

5.Πινέλο σκιάς 

Professional Eyeshadow Brush, Erre Due, από €9.00, €6.30. Ειδικά τώρα που το μακιγιάζ έχει επιστρέψει από τα χείλη στα μάτια, θα χρειαστείς ένα flat, τρίχινο πινέλο για να απλώνεις τη σκιά σου ταμποναριστά πρώτα και έπειτα με το κατάλληλο πινέλο να την σβήνεις. Δες το επόμενο!

6.Πινέλο σβησίματος σκιάς 

217S Blending Brush, MAC, από €28.00, €16.80. Είτε χρησιμοποιείς μια σκιά είτε δύο- τρεις, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα πινέλο blending για να τις σβήνεις. Και τώρα με τις εκπτώσεις αυτό το πινέλο είναι ιδανική αγορά!

7.Πινέλο φρυδιών

Πινέλα ματιών και φρυδιών, Brush #7, Anastasia Beverly Hills, Sephora, από €22.95, €18.36. Ειδικά τώρα που όλοι μας φοράμε μάσκα, τα φρύδια μας έχουν αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική! Αυτό το πινέλο της Anastasia Beverly Hills έχει δύο όψεις. Από τη μια έχει το κοφτό πινέλο για να βάφεις τα φρύδια σου και από την άλλη το ειδικό spoolie για να τα χτενίζεις ανοδικά και να κάνεις blending του χρώματος αφού τα βάψεις!

 

 

Read More

And More