Blush σε μορφή κρέμας: Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να το αποκτήσεις

Το full make up look έχει έρθεις και πάλι στο προσκήνιο που σημαίνει πως απλώνεις το αγαπημένο σου κραγιόν, σκιές στα μάτια αλλά και μια γερή δόση blush. Και θα σταθώ στο τελευταίο μιας και πρόκειται για το πιο αδικημένο προϊόν. Εκείνο που επιλέγεις χωρίς δεύτερη σκέψη ή έρευνα παρότι οι experts επιμένουν πως πρόκειται για το προϊόν-κλειδί. Το σωστό blush μπορεί να χαρίσει μια δροσερή όψη και λάμψη σε ολόκληρο το πρόσωπο και παράλληλα να απογειώσει ακόμη και το πιο μίνιμαλ μακιγιάζ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Serres (@diegoserres)

Και τώρα έρχονται οι ειδικοί να σου παρουσιάσουν το blush σε κρεμώδη μορφή και να τονίσουν πως πρέπει να το αποκτήσεις άμεσα αφού είναι το μοναδικό που γίνεται ένα με το δέρμα και προσφέρει μια μοναδική φρεσκάδα που θα λατρέψεις. Απλώνεται πανεύκολα ακόμη κι αν δεν είσαι εξοικειωμένη ή έμπειρη και δεν χρειάζεται πινέλο ή beauty blender. Επίσης ελέγχεις την ποσότητα και την ένταση οπότε τα περιθώρια λάθους είναι σχεδόν μηδαμινά. 

Παραμένει στη θέση του για ώρες και είναι το τέλειο προϊόν αν αγαπάς το μονοχρωματικό look μιας και μπορείς να το απλώσεις σε μάτια και χείλη εκτός από τα ζυγωματικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το αποκτήσεις asap. 

Read More

And More