Brave New You: η νέα συλλογή μακιγιάζ της ERRE DUE είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα!

Η άνοιξη είναι η πιο ανανεωτική εποχή του χρόνου και δεν είναι τυχαίο ότι συνδυάζεται και με τα ωραιότερα λανσαρίσματα! Είναι η εποχή που μετά από έναν μεγάλο χειμώνα το χρώμα επιστρέφει στη ζωή μας για να μας δώσει αισιοδοξία και η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ της ERRE DUE έχει πολύ και από τα δύο: χρώμα και αισιοδοξία!

Brave New You: αυτή είναι η γυναίκα που θέλουμε να είμαστε!

Η νέα συλλογή της ERRE DUE “Brave new you”, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, εμπνέεται από τη δυναμική γυναίκα του σήμερα. Μια γυναίκα ατρόμητη, που δε φοβάται. Μια γυναίκα που τολμά. Τολμά να βγει μπροστά. Να μιλήσει, να εκφραστεί.
Τολμά να δείξει την πιο θηλυκή πλευρά της. Να υποστηρίξει την άποψή της. Να κάνει statement με κάθε της εμφάνιση. Να σταθεί γεμάτη αυτοπεποίθηση απέναντι σε κάθε πρόκληση. Είναι ενδυναμωμένη. Είναι ξαναγεννημένη. Είναι αφυπνισμένη. Ζει στο τώρα.
Είναι γενναία. Είναι πρωτοπόρος. Είναι γοητευτική. Είναι εδώ. Η παρουσία της δεν μπορεί να αγνοηθεί. Γεμίζει τον χώρο. Κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν. Δεν θέλει να έχει attitude. Είναι ολόκληρη ένα attitude. Η άνοιξη, μια εποχή που σηματοδοτεί την
αναγέννηση της φύσης, σηματοδοτεί και την αναγέννηση του εαυτού της. Ο νέος της εαυτός είναι πιο δυνατός. Πιο γενναίος. Πιο γοητευτικός από ποτέ. Η ERRE DUE είναι δίπλα της σε αυτό το momentum. Για να τολμήσουν μαζί. Τολμηρές αποχρώσεις του μoβ, ματ και περλέ υφές, λάμψη και παστέλ ανοιξιάτικοι τόνοι συνθέτουν τη χρωματική παλέτα της νέας συλλογής “Brave new you”. 

Τα αγαπημένα μας προϊόντα από τη σειρά!

Η νέα συλλογή της ERRE DUE για την άνοιξη και το καλοκαίρι αποτελείται από υπέροχα προϊόντα, σκιές, ρουζ και κραγιόν που είναι έτοιμα να απογειώσουν κάθε beauty look μας! Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο αγαπημένα μας!

GLOWING EYE SHADOW 351 PURPLAY.  Η Glowing Eye Shadow είναι εμπνευσμένη από τη γυναίκα του σήμερα, που τολμά να εκφραστεί και στέκεται με αυτοπεποίθηση απέναντι σε κάθε πρόκληση. Είναι μία σκιά ματιών με πλούσιο χρώμα και έντονο περλέ τελείωμα, κάνοντας statement την κάθε της εμφάνιση. Με καινοτόμα σύνθεση που βοηθά στην απορρόφηση της λιπαρότητας και λεπτή υφή για εύκολη εφαρμογή και ομοιογενές αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. 

SATIN LIQUID LIPSTICK 306 SEXY TANNED.  Είναι γοητευτική. Είναι πρωτοπόρος, όπως και το κραγιόν της. Το Satin Liquid Lipstick έχει καινοτόμα σύνθεση που μετατρέπεται σε ένα ελαστικό, λεπτό φιλμ πάνω στα χείλη, προσφέροντας αξεπέραστη άνεση και μία εκπληκτική εμπειρία απαλότητας. Είναι ένα κραγιόν σε υγρή μορφή, με πλούσια, κρεμώδη υφή, γεμάτο χρώμα και satin αποτέλεσμα, για χείλη πραγματικά υπέροχα που σηματοδοτούν το νέο της εαυτό. Λατρεύουμε αυτή την απόχρωση που σετάρεται τέλεια με κάθε μακιγιάζ μας!

GLOWING BLUSH 201 FORBIDDEN CITY. Ζει στο τώρα. Είναι εδώ. Πιο γενναία. Πιο γοητευτική από ποτέ. Το Glowing Blush έχει πλούσιο,
γεμάτο χρώμα, χαρίζοντας στα ζυγωματικά της υγιές, φυσικό αποτέλεσμα με διακριτική λάμψη. Έχει λεπτή, μεταξένια υφή, για εύκολη, ομοιόμορφη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια.

 

EXCLUSIVE NAIL LACQUER 708 FEARLESS CHARISMA. Το Exclusive Nail Lacquer είναι ένα βερνίκι που προσφέρει απίστευτη λάμψη, πλούσιο χρώμα και διάρκεια, ενώ αποτρέπει το ξεφλούδισμα και προστατεύει από το κιτρίνισμα.

Λοιπόν, εσύ θα τολμήσεις να αναδείξεις τον νέο σου εαυτό; 

Read More

And More