Brit Awards: Το eye make up look που υιοθέτησαν οι stars στο κόκκινο χαλί είναι το next huge trend

Τα Brit Awards πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ με την Adele να αποτελεί το θέμα συζήτησης αφού επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις μετά από έξι χρόνια και ταυτόχρονα σάρωσε τα βραβεία όπως ήταν αναμενόμενο. Ανανεωμένη και εντυπωσιακή υιοθέτησε το εμβληματικό πλέον cat eye look με το περίγραμμα να τονίζει την εσωτερική γραμμή του ματιού που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. To συνδύασε με σκιές σε γήινους τόνους και nude αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. 

Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Και δεν ήταν η μόνη. Celebrities όπως οι Maya Jama και Anne Marie ακολούθησαν το ίδιο trend αποδεικνύοντας πως θα το δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. Η Jama αποθέωσε το cat eye με το floating look και το highlighter στη εσωτερική γωνία του ματιού. 

Mike Marsland/WireImage/Getty Images

Ενώ η Anne Marie υιοθέτησε μια cool και πιο ανατρεπτική εκδοχή με το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου να δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τους μπρονζέ τόνους σκιάς να τονίζουν με υπέροχο τρόπο το γαλάζιο χρώμα των ματιών της.  

Mike Marsland/WireImage/Getty Images

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως πρέπει να αποκτήσεις ένα καινούριο μαύρο eyeliner και να αντιγράψεις asap το huge trend της σεζόν. 

Read More

And More