Burgundy lips: Είναι το dramatic και chic look που προτείνουν οι make up artists και λατρεύουν τα it girls

Στην εβδομάδα μόδας και πιο συγκεκριμένα στο street style παίζονται όλα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως. Εκτός από τα εμπνευσμένα outfits, τα it girls φροντίζουν να υιοθετούν τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ. Ή και να τις δημιουργούν ενίοτε.

Κι αν υπάρχει μία λεπτομέρεια που είδαμε πολύ τόσο στο Παρίσι όσο και τη Νέα Υόρκη αυτή είναι η burgundy απόχρωση στα χείλη. Αν και τα vampy. σκοτεινά χείλη είναι συνώνυμα με το χειμώνα, οι experts έχουν ήδη αποκαλύψει ότι είναι huge trend τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται να αποκτήσεις το κατάλληλο κραγιόν και μολύβι χειλιών. 

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Παράλληλα, τόσο οι αποχρώσεις όσο και το φινίρισμα διαφέρουν και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία αλλά και την περίσταση. Από ματ και σατινέ μέχρι το ombre εφέ είναι όλα τους υπέροχα και γοητευτικά. Μπορείς για παράδειγμα αφού σχηματίσεις το περίγραμμα με την πιο σκούρα απόχρωση, τονίζεις το μέσο των χειλιών με μία πιο φωτεινή μεν αλλά όχι κλασική κόκκινη. Η αντίθεση είναι απλά τέλεια. 

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Η απόλυτη, κόκκινη απόχρωση του κρασιού Βουργουνδίας με ματ φινίρισμα, ίδιο με της επιδερμίδας. Μην ξεχάσεις να τονίσεις τα ζυγωματικά blush στον ίδιο μεν τόνο αλλά πιο φωτεινό. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Metallic Ombre και super εντυπωσιακό. Η πιο σκούρα απόχρωση καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των άνω και κάτω χειλιών ενώ μια φωτεινή ροζ απόχρωση γεμίζει τη μέση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ombre με διακριτική μεταλλική γυαλάδα.

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

Brick: Το μπορντό θα το δεις σε πολλές αποχρώσεις. Οι πιο ανοιχτές πλησιάζουν περισσότερο το κόκκινο, όπως η συγκεκριμένη brick που προσφέρει μια σοφιστικέ όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Αν δε, συνδυαστεί με ένα μοβ δερμάτινο coat το αποτέλεσμα είναι απίθανο. 

Και τώρα μένει απλά να επιλέξεις το σωστό κραγιόν. 

Dior Rouge Dior Lipstick-Comfort and Long Wear- Hydrating Floral Lip Care, 909 Midnight Velvet Finish

YSL Rouge Pur Couture The Slim, 22 Ironic Burgundy

Chanel Rouge Allure L’ Extrait, 868

Gucci Rouge a Levres Satin, 506 Louisa Red

Erre Due Perfect Matte Lipstick, 813 Attraction 

Read More

And More