Cheek & Lip Stick: Το προϊόν που θα σε σώσει στις διακοπές του Πάσχα

Έχει προγραμματίσει τις διακοπές του Πάσχα και μετράς τις ημέρες μέχρι να επιβιβαστείς στο αυτοκίνητο, το πλοίο ή το αεροπλάνο. Αρχικά θέλω να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον καιρό ώστε να υπάρχουν στη βαλίτσα σου τα απαραίτητα. Άνετα sneakers και το κατάλληλο πανωφόρι καθώς επίσης και το αντίστοιχο καπέλο. 

Και τώρα σειρά έχει το νεσεσέρ. Δεν θα σου αναφέρω, στο συγκεκριμένο post, όλα όσα πρέπει να υπάρχουν αλλά ένα συγκεκριμένο προϊόν που θα σε σώσει. Πρόκειται για το multi use stick που μπορείς να απλώσεις σε ζυγωματικά, μάτια και χείλη. Εκείνο που μπορείς να έχεις μόνιμα στην κρυφή τσέπη της τσάντας σου αλλά και στο βραδινό σου clutch. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Κανόνας: Στις διακοπές του Πάσχα αφήνεις στην άκρη τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς στις βραδινές σου εξόδους. Και αυτό σημαίνει ότι ως βάση απλώνεις μια cc ή μια ενυδατική-αντηλιακή με χρώμα. 

Ο στόχος είναι το δέρμα σου να δείχνει λαμπερό με τον πιο φυσικό τρόπο με μια ανάλαφρη αίσθηση που ταιριάζει πολύ με την άνοιξη. Αν τα ζυγωματικά σου είναι σωστά τονισμένα με την κατάλληλη απόχρωση, τότε όλα θα πάνε καλά. Η ροδακινί, για παράδειγμα, ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος ενώ το ροζ κολακεύει τις ανοιχτές και μεσαίες. Το bronzer, είναι μία εξίσου υπέροχη ιδέα αφού χαρίζει το απόλυτο sun-kissed εφέ. 

Το stick είναι super πρακτικό μιας και το εφαρμόζεις κατευθείαν από τη συσκευασία τόσο στα ζυγωματικά όσο και σε χείλη ή μάτια. Αν πάλι θέλεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό πινέλο. 

Το μόνο που μένει είναι να δεις στη συνέχεια τα αγαπημένα μου και να επιλέξεις εκείνο που θα πάρεις μαζί σου. 

Ilia Multi Stick: Μια ενυδατική πινελιά χρώματος για υγιή όψη ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Σύνθεση προσαρμόσιμου χρώματος που απλώνεται ομοιόμορφα και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.

Erre Due Beauty Stick Lip & Cheek: 2 σε 1 stick με χρώμα για διαφανές, φυσικό τελείωμα σε χείλη & ζυγωματικά. Κρεμώδες ρουζ που χαρίζει δροσερή λάμψη και φρεσκάδα στα ζυγωματικά και τα χείλη με ένα μόλις πέρασμα.

Milk Make up Lip & Cheek: Εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο και αβοκάντο που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση.

Sisley Phyto-Blush Twist: Σε μορφή απαλής κρέμας που μένει αναλλοίωτο για ώρες. 

r.e.m. Eclipse Cheek & Lip Stick: Με ενυδατικά συστατικά, όπως έλαιο σπόρων jojoba και εκχυλίσματα γκρέιπφρουτ που περιποιούνται την επιδερμίδα αφήνοντας δροσερή όψη. 

byredo Colour Stick: Κυκλοφορεί σε φινιρίσματα ανάλογα με τις αντίστοιχες αποχρώσεις, σε ελαφριές dewy, ματ και κρεμώδεις υφές για τα μάγουλα, τα μάτια και τα χείλη.

Nudestix Nudies Matte + Glow Core All Over Face Blush Color: Με κεραμίδια στη σύνθεση του που περιποιούνται την επιδερμίδα και πεπτίδια που ενισχύουν τον όγκο. Η επιδερμίδα αποκτά φυσικό χρώμα και σμιλεμένη όψη, ενώ τα μάγουλα, τα μάτια και τα χείλη φωτίζονται με μια λάμψη που μοιάζει να ακτινοβολεί από μέσα σας.

 

 

 

 

Read More

And More