Compact, powder, υγρά, stick: τα αγαπημένα μας highlighter σε κάθε κατηγορία

Το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε και πολλά: μια tinted αντηλιακή, ένα κρεμώδες ρουζ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σαν προϊόν χειλιών και ένα highlighter που θα μας δώσει την τέλεια λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά, στην κορυφή της μύτης, κάτω από τα φρύδια. 

Σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο τελευταίο task, εκείνο που θα ενισχύσει τη λάμψη μας αφού έχουμε βάλει τις βάσεις με το σωστό skincare. Εδώ θα βρεις διάφορες και διαφορετικές κατηγορίες που έχουν να κάνουν κυρίως με την μορφή και την υφή τους (compact, powder, υγρά και stick). Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας από αυτά ανά κατηγορία!

Highlighter σε μορφή stick

Baume Essentiel Multi- Usage Glow Stick, Chanel. To stick είναι ιδανικό προϊόν για στοχευμένη εφαρμογή σε σημεία όπως είναι ψηλά στα ζυγωματικά ή τα κόκαλα του λαιμού. Με αυτό το stick δεν θα χρειαστείς πινέλο αφού το σβήσιμο το κάνεις με τα δάχτυλά σου ενώ επιπλέον δεν θα χρειαστεί να περάσεις στρώσεις και στρώσεις προϊόντος αφού με ένα πέρασμα έχεις το τέλειο λαμπερό και ημιδιάφανο αποτέλεσμα. 

Υγρό highlighter

Iconic Glow Liquid Highlighter Άγριο Τριντάφυλλο, Korres. Αυτό το συλλεκτικό highlighter το θέλουμε στην μόνιμη συλλογή! Έχει τέλεια απόδοση ενώ δεν θα χρειαστεί να επιλέξεις εσύ την απόχρωση καθώς το συγκεκριμένο ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Και ένα tip: μπορείς να το απλώσεις τοπικά αλλά μπορείς επίσης να κάνεις μερικές σταγόνες μίξη με το foundation ή την ενυδατική σου και να εξασφαλίσεις έτσι ένα all over glow!

Highlighter με πινέλο εφαρμογής

Rare Beauty Highlighter, Positive Light, απόχρωση Enlighten, €26.95. Τα Rare Beauty, το brand μακιγιάζ της Selena Gomez ήρθε στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε το highlighter του brand σε αυτή την έρευνα αγοράς! Στην συσκευασία του που διαθέτει πινέλο θα βρεις ένα highlighter υγρό αλλά όχι πολύ υδαρές, ενώ θα χρειαστείς ελάχιστο προϊόν προκειμένου να πετύχεις την ένταση που θες καθώς έχει τέλεια απόδοση χρώματος! Bonus: υπάρχει σε οκτώ αποχρώσεις για να διαλέξεις την ιδανική δική σου. 

Highlighter σε μορφή πούδρας

 

Facefinity Highlighter Powder, Max Factor, €18.00. Αν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς ή αν αγαπάς περισσότερο τα προϊόντα σε μορφή πούδρας το Facefinity Highlighter Powder στην απόχρωση Bronze Glow που περιέχει ανακλαστικές μεταλλικές χρωστικές, δίνοντας στο δέρμα του προσώπου σας μια όμορφη μεταλλική λάμψη, είναι ιδανικό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, όμως, με το highlighter σε μορφή πούδρας είναι να μην χρησιμοποιήσεις πολύ φαρδύ πινέλο γιατί το highlighter θα απλωθεί σε όλο το πρόσωπο και όχι σε στοχευμένα σημεία όπως θέλουμε!

All over highlighter

Radiance Cream, Erre Due, €14.50. Για να πετύχεις το glowy skin αποτέλεσμα που βλέπεις παντού γύρω σου θα πρέπει να έχεις θέσει τις βάσεις σε όλο το πρόσωπο! Αυτό τον σκοπό εξυπηρετούν οι κρέμες λάμψης όπως αυτή εδώ της Erre Due που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως primer πριν το μακιγιάζ ή να αναμείξεις με το foundation ή την ενυδατική σου. Επιπλέον, τοποθετείται και στο σώμα. 

Compact highlighter

 RMS Beauty Luminizer Highlighter, απόχρωση Champagne Rose Luminizer, €41.95. Η παγκοσμίου φήμης makeup artist Rose-Marie Swift δημιούργησε τη συλλογή προϊόντων μακιγιάζ RMS Beauty που χαρίζουν ταυτόχρονα ευεξία και ομορφιά. Η σειρά εστιάζει στην ενίσχυση της νεανικής λάμψης της επιδερμίδας και περιέχει φυσικά συστατικά που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή. Αυτό το highlighter είναι best seller και αν αγαπάς τα κρεμώδη προϊόντα πρέπει να είναι η no1 επιλογή σου!

 

 

Read More

And More