Concealer lips: Το Tik Tok σου θυμίζει το πιο hot trend των 00’s

Τα κορίτσια στο Tik Tok δημιουργούν τάσεις και τον τελευταίο καιρό έχουν μια μεγάλη αδυναμία σ’ εκείνες που έκαναν πάταγο δεκαετίες πριν. Κάποιες τις υιοθέτησες, κάποιες άλλες δεν τις γνωρίζεις καν. Συνήθως έχουν να κάνουν με το μακιγιάζ όπως για παράδειγμα το εμβληματικό concealer lips που έρχεται κατευθείαν από τα 00’s και πρόκειται για τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να κρατήσεις το κραγιόν ή το λιπ γκος στα χείλη για ώρες αλλά και να μειώσεις την ένταση. 

Πως θα πετύχεις το concealer lips trend; Απλώνεις μικρή ποσότητα κονσίλερ σε όλη την επιφάνεια των χειλιών πριν την εφαρμογή του κραγιόν με ένα μικρό πινέλο. Αυτή είναι η κλασική μέθοδος βέβαια μιας και οι Tik Tokers χρησιμοποιούν δύο αποχρώσεις κονσίλερ, μια ανοιχτή και μια πιο σκούρα. Απλώνουν το σκούρο στο περίγραμμα και το ανοιχτό στην επιφάνεια των χειλιών δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα εφέ που κάνει τα χείλη να μοιάζουν πιο μεγάλα και πλούσια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kyra nikole (@kyranikole)

Εναλλακτικά εφαρμόζουν αρχικά το κραγιόν και στη συνέχεια ταμπονάρουν την περιοχή γύρω από το περίγραμμα με το κονσίλερ χαρίζοντας το τέλειο gradient εφέ. 

Τέλος απλώνουν ένα διάφανο λιπ γκλος και αμέσως μετά το κονσίλερ. Με αυτό τον τρόπο αποκτούν ένα απίθανο nude lip look.  

Read More

And More