Espresso Make Up: Είναι η νέα γοητευτική τάση του χειμώνα

Latte, Coffee και Chocolate make up looks είναι μερικές μόνο από τις τάσεις που ήρθαν στο προσκήνιο από τις αρχές του φθινοπώρου. Όλες τους έχουν ένα κοινό και πρόκειται για τις γήινες αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Όχι έτσι απλά όμως. Οι τόνοι, ανάλογα με την τάση, είναι εμπνευσμένη από τον αγαπημένο σου καφέ ή ρόφημα σοκολάτας. 

Και τώρα, λίγο πριν έρθει ο χειμώνας ένα ακόμη trend είναι εδώ με τις celebrities και τα it girls να το έχουν λατρέψει και υιοθετήσει. Espresso make up: Ιδού η νέα τάση. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς σκιές και κραγιόν στην πιο “πλούσια” και βαθιά, καφέ απόχρωση που χαρίζει τόσο στο βλέμμα όσο και στο υπόλοιπο πρόσωπο σοφιστικέ αλλά και απόλυτα θηλυκή όψη με μια μοναδική, γοητευτική πινελιά. 

Κι αν ψάχνεις για έμπνευση στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα looks αλλά και video που θα σε βοηθήσουν να το δημιουργήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Emily Ratajkowski είναι από τις πρώτες που το υιοθέτησαν καιρό πριν δημιουργηθεί η τάση. Αγαπάει πολύ άλλωστε τους καφέ τόνους και γνωρίζει ότι με αυτούς το smoky eyes αναβαθμίζεται ξεχωριστά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rhode skin (@rhode)

Η Hailey Bieber δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Χρησιμοποίησε την κατάλληλη απόχρωση lip gloss από τη δική της σειρά Rhodes και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsutsumi Hoang (@xoxotsumi)

Η καφέ απόχρωση του espresso στα χείλη έχει την τιμητική της άλλωστε ακόμη κι αν τα μάτια παραμείνουν nude. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η επιδερμίδα να είναι άψογη και ματ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

H Rosie Huntington-Whiteley κράτησε σταθερά την ένταση στα μάτια. Τη συνδύασε με δροσερό και ουδέτερο χρώμα στα χείλη σε ένα μακιγιάζ κατάλληλο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Κι αν αγαπάς το shimmer φινίρισμα αρκεί να επιλέξεις μια λαμπερή σκιά σε espresso απόχρωση και να την απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο. Μην ξεχάσεις τη shimmer, ανοιχτόχρωμη στην εσωτερική γωνία του ματιού. Είναι το τρικ των make up artists για “καθαρό” βλέμμα. 

Και τώρα μένει να δεις πώς θα το δημιουργήσεις. 

@allthingskae

Espresso makeup turorial ☕️✨ #espressomakeuptutorial #smokeyeyelook #makeup #makeuptrend

♬ Never Leave You Lonely – yasinatasoy & deus

Espresso smoky eyes

 

 

 

Read More

And More