Eyeliner: Οι συμβουλές των celebrity make up artists και τα looks που θα δημιουργήσεις με το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ

To full make up είναι και πάλι εδώ και είμαι σίγουρη πως χαμογελάς πλατιά μιας και μπορείς να απλώσεις φον ντε τεν χαρίζοντας άψογο φινίρισμα στο δέρμα, το κραγιόν που τόσο σου έλειψε και κυρίως να χαρίσεις στα μάτια σου ένταση. Και το eyeliner είναι το πρώτο ίσως προϊόν που φρόντισες να αποκτήσεις αμέσως μετά το τελευταίο lockdown.

Γνωρίζεις άλλωστε πως τόσο το cat eye όσο και το smoky συνεχίζουν να είναι μεγάλες τάσεις. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα συζητήθηκε πολύ το eye make up look της Adele και οι celebrity make up artists αποκάλυψαν όλα τους τα μυστικά. Η ίδια η star μάλιστα με ένα video που ανέβασε στα social media μίλησε για την αγαπημένη της, θρυλική make up artist, Pat McGrath που ευθύνεται για τα συγκλονιστικά eye make up looks που της δημιουργεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Εκείνο που τονίζουν όλοι οι experts είναι πως το eyeliner είναι το προϊόν που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γοητευτικό βλέμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να το συνδυάσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις μερικά μόνο από τα looks που έχουν προτείνει και να μάθεις τα μικρά τους μυστικά εφαρμογής. 

Προετοιμασία 

Αν θέλεις να παραμείνει το eyeliner στη θέση του για ώρες επιβάλλεται μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας να απλώσεις ένα primer ματιών. Η περιοχή πρέπει να είναι απόλυτα στεγνή που σημαίνει πως περιμένεις μερικά λεπτά πριν απλώσεις το επόμενο προϊόν περιποίησης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Ξεκίνα με τελείες

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; O Hung Vanngo, που επιμελείται το μακιγιάζ της Selena Gomez, επιμένει πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα. Σχηματίζεις μικρές τελείες κατά μήκος του βλεφάρου, πολύ κοντά στις βλεφαρίδες και στη συνέχεια απλά τις ενώνεις. Σαν παιχνίδι. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα μολύβι ματιών και να συνεχίσεις με το eyeliner ώστε σε περίπτωση λάθους να είναι ευκολότερο να το διορθώσεις. Αν μουτζουρώσεις την περιοχή χρησιμοποίησε μια μπατονέτα την οποία προηγουμένως έχεις ποτίσει με μικρή ποσότητα νερού καθαρισμού. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια μπορείς να απλώσεις μαύρη σκιά ματιών ακολουθώντας πιστά το περίγραμμα. 

Αν είσαι αρχάρια η Huda Kattan σου έχει ένα μικρό τρικ που θα σε βοηθήσει πολύ. Χρησιμοποίησε ένα μεγεθυντικό καθρέφτη ώστε να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια του ματιού. Μπορείς να τον τοποθετήσεις χαμηλά μιας και την ώρα που απλώνεις το eyeliner τα μάτια σου είναι μισάνοιχτα. Παράλληλα η Kuttan προτείνει να ξεκινήσεις από την εξωτερική γωνία σχεδιάζοντας το wing και όχι από την εσωτερική όπως κάνεις συνήθως. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@huda)

Βρες το eyeliner look που σου ταιριάζει 

Και αυτό κρίνεται στο wing και μόνο. Αν για παράδειγμα έχεις στρογγυλά μάτια θα τους χαρίσεις το τέλειο σχήμα κάνοντας μια φαρδιά γραμμή που ξεφεύγει αρκετά από την εξωτερική γωνία. Αν έχεις μικρά μάτια, η γραμμή πρέπει να είναι ιδιαίτερα λεπτή και συνδυασμένη με μια φωτεινή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού ή λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Συνδυασμοί 

Δεν υπάρχουν πλέον κανόνες λένε οι experts. Μπορείς να συνδυάσεις το winged liner, το cat eye ή το smoky με κόκκινες, σκούρες ή nude αποχρώσεις στα χείλη, έξτρα ένταση στα ζυγωματικά αλλά και λάμψεις, ειδικά στις βραδινές εμφανίσεις. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις μια λεπτή γραμμή στα βλέφαρα το πρωί και να απλώσεις blush σε κρεμώδη μορφή και ένα απαλό lip balm. Αρκεί να είναι το δέρμα λαμπερό, με φυσικό τρόπο. Θα το πετύχεις με την κατάλληλη, ελαφριά φόρμουλα φον ντε τεν ή ενυδατική κρέμα με χρώμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Για ένα exotic eye look κάνε ένα ανάποδο cat eye που σημαίνει πως το wing εκτός από την εξωτερική γωνία του ματιού θα κάνει την εμφάνιση του και στην εσωτερική. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσεις μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο και θα χαρίσεις έξτρα λάμψη στο δέρμα με bronzer. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκαρα. 

Read More

And More