Giorgio Armani Prive: Στο Haute Couture show είδαμε το πιο chic και σοφιστικέ beauty look της επόμενης σεζόν

Το show Giorgio Armani Prive Fall-Winter 2023-2024 πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και τα beauty looks που είδαμε είναι ότι πιο κομψό και σοφιστικέ έχουμε δει τελευταία με μια 20’s πινελιά στα μαλλιά που θα σου θυμίσει πολλά. Όσον αφορά στο μακιγιάζ το κόκκινο χρώμα στα χείλη πρωταγωνιστεί και συνδυάζεται μοναδικά με το dramatic smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις.  

Peter White/Getty Image

Τα μαλλιά από την άλλη θυμίζουν γλυπτό μια και στην κορυφή, μικρές πλεγμένες τούφες δημιουργούν το τέλειο εφέ σε ένα χτένισμα που παραπέμπει στις γοητευτικές κινηματογραφικές φιγούρες μιας άλλης εποχής.  Κι αν αναρωτιέσαι ποια προϊόντα χρησιμοποίησαν οι make up artists για να δημιουργήσουν το make up look σου τα αποκαλύπτω ευθύς αμέσως: 

Τα μάτια τονίστηκαν με το Smooth Silk Eye Pencil στην απόχρωση #12, το οποίο τοποθετείται στην εσωτερική γωνία και στο εξωτερικό. Τοποθέτησαν το Eye Tint στην απόχρωση #30 επίσης στην εσωτερική γωνία ενώ οι αποχρώσεις #10 και #12
εφαρμόστηκαν στο κέντρο για να δημιουργήσουν ένα blended εφέ. Στο κέντρο των χειλιών το Lip Power στο εμβληματικό κόκκινο #400 χάρισε ένταση και μερικές σταγόνες Ecstasy Mirror στην απόχρωση #400 λάμψη.

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More