Glitter Eyeliner: Η απόλυτη πινελιά λάμψης στο βλέμμα

H παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν αργεί. Είναι η πιο λαμπερή βραδιά και πρέπει να καταπλήξεις με το beauty look που θα υιοθετήσεις. Οι experts επιμένουν να σου υπενθυμίζουν πως όλα επιτρέπονται και ίσως είναι η μοναδική περίσταση του χρόνου που μπορείς να υπερβάλλεις και να κάνεις την υπέρβαση ξεκινώντας από το μακιγιάζ. 

Αφήνεις για λίγο στην άκρη τις κλασικές nude και γήινες αποχρώσεις ή το εμβληματικό μαύρο eyeliner. Το glitter έχει την τιμητική του ακόμη κι αν δεν είσαι fan της εκθαμβωτικής λάμψης του. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι ένα περίγραμμα. Αρκεί για να σου χαρίσει την γιορτινή πινελιά. Κι αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο, στη συνέχεια θα δεις υπέροχες προτάσεις, μία από τις οποίες σου ταιριάζει πολύ. 

Στην εσωτερική γωνία του ματιού. Θα χρειαστείς ένα χρυσό eyeliner με το οποίο θα τονίσεις το συγκεκριμένο σημείο του ματιού. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και το πιο έξυπνο trick των make up artists για έξτρα λάμψη. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια χρυσή σκιά στο κινητό βλέφαρο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disco (@makeupbydisco)

Ο προσωπικός make up artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, δημιούργησε ένα extravagant double winged χρησιμοποιώντας τιρκουάζ και χρυσό eyeliner. Mπορείς να το αντιγράψεις εύκολα μόνη σου, αρκεί να αποκτήσεις τις αποχρώσεις και να κρατήσεις σταθερό το χέρι σου.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Πολύχρωμο glitter: Ένα από τα πιο εκκεντρικά και ξεχωριστά looks χωρίς να δείχνει άκομψο και υπερβολικό. Το eyeliner έχει μικροσκοπικές παγιέτες στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και η γραμμή στο πάνω βλέφαρο είναι λεπτή και απλά υπέροχη. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει φυσικό με τις παστέλ αποχρώσεις να κρατούν την ισορροπία.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kale teter (@kaleteter)

Winged Liner: Glam και ότι ωραιότερο για τη συγκεκριμένη βραδιά. Είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς το νέο χρόνο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό φινίρισμα στα μάτια με το κατάλληλο χρυσό eyeliner. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kale teter (@kaleteter)

H Hailey Bieber με πορτοκαλί cat eye που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών της με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Αν και πρόκειται για ένα ξεχωριστό χρώμα μπορεί να χαρίσει μια κομψή πινελιά στο make up look. Τα χείλη και τα ζυγωματικά αποκτούν μια απαλή peachy όψη και το δέρμα είναι λαμπερό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Burrell (@adamburrell)

O make up artist Hung Vanngo συνδυάζει ένα έντονο, σχεδόν fluo ροζ eyeliner με ροζ σκιά με glitter δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων στα μάτια της Lily Aldridge. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις και να αντιγράψεις είναι το περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Aldridge (@lilyaldridge)

Ασημί περίγραμμα. Η Victoria Beckham προτείνει να το συνδυάσεις με το μικρό σου μαύρο φόρεμα. Το glitter είναι διακριτικό και minimal, κατάλληλο για εσένα που θέλεις λάμψη στο βλέμμα αλλά με chic φινίρισμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Τώρα απλά πρέπει να αποκτήσεις το κατάλληλο προϊόν. 

Read More

And More