Golden Hour Glam: Είναι το πιο hot make up trend της σεζόν 

Ενώ περιμένουμε τη θερμοκρασία να ανέβει και τα καλοκαιρινά βράδια οι make up artists έχουν ήδη αποκαλύψει και δημιουργήσει τις μεγαλύτερες τάσεις. Στην κορυφή τους βρίσκεται το “Golden Hour Glam” που είναι ότι πιο hot και θηλυκό έχεις δει τελευταία. Όλο και περισσότερα beauty brands λανσάρουν προϊόντα με αποχρώσεις που θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα και ταιριάζουν απόλυτα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα ενώ παράλληλα χαρίζουν γοητευτική όψη στο πρόσωπο. 

Τι είναι το Golden Hour Glam; Μακιγιάζ σε αποχρώσεις που παίρνει ο ουρανός κατά τη δύση του ήλιου. Πορτοκαλί, χρυσό, ώχρα, ροδακινί και χάλκινο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Ο celebrity make up artist Patrick είναι εκείνος που πρώτος λάνσαρε το Golden Hour Blush trend με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις να απλώνονται στα ζυγωματικά. “Μια ροδακινί- χρυσαφένια απόχρωση δίνει στο δέρμα το αποτέλεσμα «μόλις επέστρεψα από τις διακοπές”. Είναι ιδανικό για όσες θέλουν να αποκτήσουν μια ηλιόλουστη όψη με το ζεστό, ροδακινί τόνο που χαρίζει μια φυσική ζεστασιά στα ζυγωματικά» λέει ο Ta. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @patmcgrathreal

H Pat McGrath, με τη σειρά της δημιούργησε μια παλέτα με χρώματα που αφήνουν στο δέρμα την απαλή λάμψη και ζεστασιά χαρίζοντας το φως της συγκεκριμένης ώρας και θυμίζοντας υγρό χρυσό. “Αυτή η μαγευτική λάμψη του ξημερώματος ή του λυκόφωτος φαίνεται μαγική σε κάθε τόνο δέρματος. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιείτε χρωστικές με απαλή εστίαση που διαχέονται απαλά στο δέρμα” λέει η make up artist.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TANIELLE JAI Makeup Artist (@taniellejaimua)

H golden hour απόχρωση στα ζυγωματικά συνδυάζεται με απαλό χρυσό τόνο στα μάτια και nude χείλη. Οι experts προτείνουν να χρησιμοποιήσεις προϊόντα σε μορφή κρέμας που απλώνονται εύκολα και χαρίζουν ένα δροσερό φινίρισμα στο δέρμα. Ξεκινάς με κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στη συνέχεια ταμπονάρεις με μια ανάλαφρη πούδρα την οποία χρησιμοποιείς και στα ζυγωματικά πριν από την εφαρμογή του blush ώστε να παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Η McGrath προτείνει να δημιουργήσεις το golden hour glam χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας. «Για να πετύχετε αυτό το ονειρικό, ηλιοκαμένο βλέμμα, προετοιμάστε το πρόσωπό απλώνοντας αρχικά Primer και στη συνέχεια Foundation. Χρησιμοποιείς ένα απαλό βελούδινο πινέλο για ρουζ ή τα δάχτυλα, χαμογελάς στον καθρέφτη και εφαρμόζεις το Cream Blush στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών».

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164