H JLo στο Φεστιβάλ Βενετίας υμνεί το nude beauty look

Η Jennifer Lopez επιστρέφει στη Βενετία με αφορμή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Στο πλάι του αγαπημένου της Ben Affleck και πιο λαμπερή από ποτέ πάτησε το κόκκινο χαλί με ένα beauty look που θα λατρέψεις. Μαζί της, όπως πάντα είναι ο hairstylist Chris Appleton, ο nail artist Tom Bachik και η make up artist Mary Phillips που της χάρισαν για άλλη μια φορά χτένισμα, μακιγιάζ και μανικιούρ που θα συζητηθούν. 

Κι αν έπρεπε να δώσουμε ένα τίτλο αυτός θα ήταν “Ωδή στο nude”. Το αγαπημένο της Lopez που αυτή τη φορά απογείωσε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε αντίθεση με το εντυπωσιακό της look στο show των Dolce & Gabbana, η Lopez αυτή τη φορά προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο Chris Appleton άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα, λεία, λαμπερά και με τέλειες curtain bangs. 

@chrisappleton

H Mary Phillips κράτησε την επιδερμίδα της JLo super λαμπερή, τόνισε το βλέμμα της με shimmer γήινες αποχρώσεις αλλά και μαύρο περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ενώ στα χείλη έμεινε πιστή στη μεγάλη αγάπη της star που είναι το υπέροχο, nude lip gloss. 

@jlo

 

Και τέλος ο Tom Bachik δημιούργησε το απόλυτο nude απλώνοντας στα almond shape νύχια της Lopez την πιο κλασική beige απόχρωση ever. 

@tombachik

Είναι ίσως η μοναδική που αποδεικνύει πως οι nude και γήινες αποχρώσεις είναι κατάλληλες ακόμη και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις. 

Read More

And More