H Jennifer Lopez με ένα ακόμη συγκλονιστικό make up look

Την αδυναμία μου στην JLo την γνωρίζεις. Ειδικό όσο αφορά στο beauty look της που είναι εμβληματικό και σημείο αναφορά. Αγαπάει τις λάμψεις στην επιδερμίδα, τις nude αποχρώσεις στα χείλη και το highlighter. Ειδικά το τελευταίο είναι εκείνο που της προσφέρει μια απίθανη λάμψη που γίνεται θέμα συζήτησης σε κάθε δημόσια εμφάνιση της. 

Κάθε make up look της Lopez αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες μας. Κι εκείνη φροντίζει, συχνά, να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Όπως επίσης και την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης αφού όλα τα προϊόντα μακιγιάζ του κόσμου δεν λειτουργούν στο έπακρο αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος καμβάς που σημαίνει μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. 

Και τώρα έρχεται με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό όπου έχει υιοθετήσει ένα συγκλονιστικό look που πρέπει να αποθηκεύσεις αφού θα σου χρειαστεί. Μπορείς να το αντιγράψεις τόσο αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend που έρχεται αλλά στην επόμενη έξοδο σου. 

@maryphillips

Υπεύθυνη είναι η make up artist Mary Phillips η οποία αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε προϊόντα από τη σειρά Neon Glow της JLo Beauty μεταξύ των οποίων είναι ένα bronzer, ιριδίζουσες σκιές  σε ροζ-καφέ τόνους στα μάτια και ένα υπέροχο και super λαμπερό nude lip gloss στα χείλη. 

@jlo

 

Και κάτι ακόμη: To eye make up look της Lopez αναδεικνύεται με δύο στρώσεις μάσκαρα. 

Read More

And More