H Kylie Jenner επαναλάνσαρε όλα τα καλλυντικά της!

Πριν λίγο καιρό από τον λογαριασμό των Kylie Cosmetics στο instagram κατέβηκαν όλες οι φωτογραφίες ενώ στο αντίστοιχο site δεν υπήρχαν πια προϊόντα κάνοντας όλους εμάς να αναρωτιόμαστε: τι συνέβη με τα Kylie Cosmetics;

Σήμερα, αρκετό καιρό μετά, η Kylie Jenner επανέρχεται με το μεγάλο επαναλανσάρισμα των Kylie Cosmetics τα οποία μας συστήνονται εκ νέου με νέα σύνθεση!

Τα νέα Kylie Cosmetics, λοιπόν, έχουν καθαρές φόρμουλες με πιο αυστηρά standard για την Αμερική, τον Καναδά και την Ευρώπη, είναι vegan, gluten, cruelty και paraben free ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως. Να σου θυμίσουμε πως πίσω στο 2019 η Kylie Jenner πούλησε το 51% της εταιρίας της στην Coty έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων και χάρη στην Coty μπορούν πλέον τα προϊόντα να διατίθενται παγκοσμίως ενώ εκείνη είναι που θα βοηθήσει να αναπτυχθούν και οι υπόλοιπες εταιρίες της Kylie Jenner και πιο συγκεκριμένα, τα Kylie Skin, Kylie Baby και Kylie Hair. 

Στο πλαίσιο της όλης ανανέωσης έχουμε και νέες φόρμουλες στο Lip Kit, το best seller των Kylie Cosmetics ή αλλιώς, το προϊόν από όπου ξεκίνησαν όλα, ενώ προστίθενται 37 ολοκαίνουριες αποχρώσεις. “Όταν βάζω το κραγιόν μου δεν θέλω να έχω την έννοια της συνεχούς ανανέωσης. Θέλω να το φοράω και να ξέρω ότι θα είναι εκεί!”, είπε η Kylie Jenner και πρόσθεσε: “Θέλω όποιος αγοράζει και φοράει τα καλλυντικά μου να νιώθει την αγάπη που βάζουμε σε αυτά!”. 

Τέλος, στο πλαίσιο του επαναλανσαρίσματος πέρα από τα προϊόντα χειλιών θα συμπεριληφθούν προϊόντα φρυδιών, eyeliner, εργαλεία μακιγιάζ, ρουζ, bronzer και highlighter. Αναμένουμε!

Read More

And More