H Lily Collins φόρεσε την ωραιότερη ανοιξιάτικη παστέλ σκιά ματιών στα μέσα του Χειμώνα

Η Lily Collins είναι το απόλυτο fashion και beauty icon. Κάθε της εμφάνιση είναι και μία έκπληξη ενώ κάθε σκηνή ως Emily είναι και μία ακόμη έμπνευση. Οι κυματισμοί στα μακριά μαλλιά της είναι εμβληματικοί ενώ πρόσφατα μεταμορφώθηκε σε πραγματική Γαλλίδα με τις υπέροχες αφέλειες. Μην ξεχνάς πως έχει ήδη υπογράψει τη δική της σειρά μακιγιάζ η οποία έχει την ονομασία της τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστεί και είμαι σίγουρη πως περιμένεις με ανυπομονησία το νέο κύκλο που ξεκινά σε λίγες ημέρες. 

Ευτυχώς για όλες μας η Collins αποκαλύπτει αρκετές λεπτομέρειες των looks που υιοθετεί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε ένα από τα τελευταία της post αποδεικνύει πως οι ανοιξιάτικες παστέλ αποχρώσεις στα μάτια ταιριάζουν πολύ μέσα στο χειμώνα αφού χαρίζουν φως και αισιοδοξία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

H star άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια γαλάζια σκιά με παστέλ μοβ υποτόνους που ταιριάζει τέλεια με τα καστανά μάτια και μαλλιά της. Είναι ρετρό, ρομαντική και ταυτόχρονα θηλυκή. Τη συνδύασε με ένα ακόμη πιο απαλό ροζ χρώμα στα χείλη και την ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις και να αντιγράψεις είναι το ίχνος ροζ σκιάς στην εξωτερική γωνία του ματιού που δημιουργεί μια τέλεια αντίθεση με το γαλάζιο. 

Μην περιμένεις. Πρέπει να αντιγράψεις το look σήμερα κιόλας. 

Read More

And More