H Nicola Peltz-Beckham υιοθέτησε το μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια στις καστανές και αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα

H Nicola Peltz-Beckham έχει μεγάλη αδυναμία στην υψηλή ραπτική και παρακολουθεί τα shows των αγαπημένων της designers στην Εβδομάδα μόδας από την πρώτη σειρά. Δεν θα μπορούσε να λείπει από εκείνο του Tom Ford που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Νέα Υόρκη και η ίδια φρόντισε να αποκαλύψει λεπτομέρειες από το beauty look της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltzbeckham)

H Peltz είναι πλέον καστανή. Αποχωρίστηκε το αγαπημένο της ξανθό χρώμα για χάρη μια σοφιστικέ απόχρωσης που είναι μεγάλη τάση και της ταιριάζει πολύ. Αυτή η αλλαγή επιβάλλει να υιοθετεί διαφορετικό make up look και η Peltz μοιράστηκε με του followers τα προϊόντα μακιγιάζ του οίκου Tom Ford που χρησιμοποιεί για να αποκτήσει ένα δροσερό make up look. Με έντονα και flash ζυγωματικά, ζουμερά χείλη, shimmer στην εσωτερική γωνία των ματιών και ρετρό winged liner είναι η έμπνευση που έψαχνες για το weekend. 

Read More

And More