H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ του Dior μας έφτιαξε τη διάθεση

Όπως έχουμε ξαναπεί, μέσα στην καραντίνα ανακαλύψαμε πως το μακιγιάζ λειτουργεί ως mood booster, εκείνη η κίνηση που θα κάνουμε στο πρόσωπό μας και θα μας φτιάξει τη διάθεση. Ωστόσο, όταν μιλάμε για νέα συλλογή μακιγιάζ και μάλιστα από τον θρυλικό οίκο Dior, τότε η διάθεσή μας μπορεί να απογειωθεί! 

Η summer collection του οίκου Dior, λοιπόν, είναι εδώ και παρακάτω συγκεντρώσαμε πληροφορίες και προϊόντα που ξεχωρίσαμε για να πάρεις μια πρώτη γεύση!

Η υπόσχεση μιας απόδρασης ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, ένα μαγευτικό τοπίο που μεταβάλλεται με τον άνεμο… Οι αμμόλοφοι της ερήμου αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για αυτή την καλοκαιρινή συλλογή που αποπνέει φυσική θηλυκότητα, όπως την οραματίστηκε ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior. «Ούτε έρημος ούτε ακτή· ανάμεσα σε δυο κόσμους. Ο γαλάζιος ουρανός του ορίζοντα, ο ζεστός ήλιος και τα κύματα της άμμου ενέπνευσαν την παλέτα αποχρώσεων και τις φωτεινές υφές της συλλογής Summer Dune, που είναι εμποτισμένη με τον πιο φυσικό αισθησιασμό», λέει ο Peter Philips.

Στη συλλογή, λοιπόν, θα βρεις θερμές αποχρώσεις όπως αυτές της ζεστής άμμου αλλά και χρώματα που αντλούν την έμπνευσή τους από το ηλιοβασίλεμα με must have τις παλέτες με σκιές 5 COULEURS COUTURE SUMMER DUNE αλλά και τις bronzing πούδρες DIOR FOREVER NATURAL BRONZE σε επτά διαφορετικές bronzing τόνους για να βρεις ποιος ακριβώς ταιριάζει στην επιδερμίδα σου!

Δεκάδες νέα λανσαρίσματα- μια συλλογή που θα μας φτιάξει τη διάθεση!

 

Read More

And More