H make up collection της Carolina Herrera είναι αφιερωμένη σε όλες τις υπέροχες και ατρόμητες γυναίκες

Η Carolina Herrera είναι μία από τις διασημότερες fashion designers όλων των εποχών. Τις συγκλονιστικές δημιουργίες της έχουν φορέσει celebrities στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Κι αν θα έπρεπε να δώσουμε έναν τίτλο αυτός θα ήταν “Μαγευτικές και glam”. Και τώρα ο γνωστός οίκος αποφάσισε να χαρίσει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αποκτήσει μια πινελιά που θα της χαρίσει την αίσθηση της υψηλής αισθητικής με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το make up. Δημιούργησε μια απίθανη συλλογή που ισορροπεί ανάμεσα στην ομορφιά και το κόσμημα. Η νέα σειρά είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας ανάμεσα στην Beauty Director του οίκου Carolina A. Herrera, τον Creative Director του οίκου Wes Gordon και την Global Makeup Consultant Lauren Parsons, και αποτελεί έναν εντελώς καινούριο και ανατρεπτικό τρόπο προσέγγισης του μακιγιάζ.

Το όραμα: Η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Αυτές οι μικρές πινελιές που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα και σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα σε μια θάλασσα ομοιομορφίας. 

Εξατομίκευση:  Ο πρώτος κανόνας της Herrera Beauty είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Κάθε προϊόν μπορεί να προσαρμοστεί στο προσωπικό σας στυλ με μια συλλογή από charms και αξεσουάρ σε ατέλειωτους συνδυασμούς, που κάνουν κάθε κομμάτι απολύτως μοναδικό και bespoke για τη γυναίκα που το φοράει. 

Κραγιόν: Με τρία διαφορετικά φινιρίσματα- sheer, satin και matte και 43 refillable αποχρώσεις. Αφού επιλέξεις απόχρωση και φινίρισμα, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου, bespoke κραγιόν Herrera Beauty με τον πιο απλό τρόπο. Επιλέγεις ένα καπάκι από τα 14 iconic μοτίβα και χρώματα Herrera, προσθέτεις το χρυσό κρίκο για να κάνεις το κραγιόν σου αξεσουάρ και τέλος επιλέγεις τα charm σου ανάμεσα στο Σκαθάρι σε επτά ζωηρά χρώματα, το Γιασεμί, το Αλφάβητο Herrera, την Καρδιά ή τον Ανανά. Τελευταία λεπτομέρεια, οι διακοσμητικές φούντες σε 10 εντυπωσιακές αποχρώσεις, που μπορείτε να αρωματίσετε με το αγαπημένο σας άρωμα Herrera. 

Mini Tints: Είναι διαθέσιμα σε 8 φωτεινές αποχρώσεις, ανάμεσά τους και μία απόχρωση που αλληλεπιδρά με το pH της επιδερμίδας σου. Είναι η απάντηση της Herrera Beauty στο lip balm, με χρώματα των οποίων την ένταση μπορείτε να χτίσετε, για ένα φρέσκο, νεανικό look. 

Lip Liquids: Σε 20 αποχρώσεις και με δύο φινιρίσματα, πουδρέ ματ Velvet και σούπερ γυαλιστερό Vinyl. Ενυδατώνει τα χείλη και προσφέρει χρώμα που μένει σταθερό, δεν στεγνώνει, δε λιώνει, δεν κολλάει. 

Πούδρες: Κυκλοφορούν σε οκτώ αποχρώσεις που τελειοποιούν την επιδερμίδα. Ελαφριές και ιδανικές για τέλειο blending χάρη στην αέρινη υφή τους, έχουν σύνθεση βασισμένη σε πούδρες φυσικής προέλευσης και μεταλλικές χρωστικές για απαλό, σατινέ τελείωμα, που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. 

Refillable και κάτι ακόμη: Σχεδιασμένα να διαρκούν, αυτά τα υπέροχα κομμάτια παίρνουν refill και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέτρητες φορές, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας καπάκι. Όσο για τις compact συσκευασίες με τα υπέροχα μοτίβα; Είναι επίσης 100% refillable με τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και φινιρίσματα για να μπορείτε να τις φοράτε ξανά και ξανά. 

 

Read More

And More