Hailey Bieber: Αυτό είναι το προϊόν που τη βοηθά να κρατά το μακιγιάζ στη θέση του όλη νύχτα

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο beauty icon. Είναι γεγονός και όλες το γνωρίζεται. Πρόκειται για το super model που δημιούργησε τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς και συνεχίζει. Κάθε της εμφάνιση είναι και μία ακόμη πηγή έμπνευσης ενώ πρόκειται για το it girl που μας σύστησε το iconic πλέον glazed donut beauty look καθώς και το strawberry girl. 

Λατρεύει τις λάμψεις στο δέρμα, το κόκκινο κραγιόν και το άψογο wingel liner. Και όσον αφορά στην επιδερμίδα της τι να πει κανείς; Είναι απλά τέλεια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Συχνά μέσα από το το TikTok μοιράζεται όλα της τα μυστικά ενώ δείχνει πώς δημιουργεί τα αγαπημένα της make up looks. Και τώρα έρχεται με μία λεπτομέρεια που θα σου φανεί χρήσιμη ειδικά τις γιορτινές ημέρες. Αποκαλύπτει το προϊόν που τη βοηθά να κρατά το μακιγιάζ στη θέση του όλη τη νύχτα. Είναι το Milk Makeup Hydro Grip Set + Refresh Spray.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milk Makeup (@milkmakeup)

Ένα πρωτοποριακό διφασικό setting spray που κλειδώνει το μακγιάζ για ώρες ενώ ταυτόχρονα χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση και λάμψη. Η ίδια μάλιστα έχει ένα μικρό μυστικό όσον αφορά στη εφαρμογή. Αν και το προϊόν απλώνεται αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ η Bieber το εφαρμόζει τόσο πριν ξεκινήσει όσο και στο τέλος. Δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις. 

Read More

And More