Hailey Bieber: Δες γιατί μιλούν όλοι για το glow glam look της και πως θα το αποκτήσεις

H Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά super models των τελευταίων χρόνων αλλά με ένα minimal, δικό της τρόπο.
Σχεδόν μαγικό. Ακόμη και τα glam looks που υιοθετεί στις επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έχουν μια διακριτική και “ήσυχη” όψη που έχουν λατρέψει οι beauty addicts. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι μιλούν τον τελευταίο καιρό για το iconic glow glam look της Hailye με τους experts να δίνουν πολύτιμες συμβουλές για να το αποκτήσεις. 

Χωρίς υπερβολές και με μια απίθανη φυσική λάμψη στο πρόσωπο η Bieber έχει καταφέρει να αφήσει τη δική της σφραγίδα σε αυτό που λέμε “glam”. Ακολουθεί τη φιλοσοφία της γενιάς της που ξεφεύγει από την κλασική όψη του συγκεκριμένου look με τις βαριές φόρμουλες, τις συγκλονιστικές βλεφαρίδες που μοιάζουν με ψεύτικες και τις γενναίες δόσεις blush.

Επιμένει να τονίζει τα χαρακτηριστικά της με τον πιο φυσικό τρόπο ever και να ενισχύει τη φυσική λάμψη του δέρματος ακολουθώντας πιστά όλα τα βήματα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τη βοηθά ο προσωπικός της make up artit κάθε φορά που πρόκειται να πατήσει το κόκκινο χαλί.

Όπως για παράδειγμα στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy όπου εμφανίστηκε στο πλάι του συζύγου της πιο λαμπερή και απλή από ποτέ.

Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy

Αρχικά θα πρέπει να τονίσω πως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα γονίδια που σημαίνει πως η Hailey έχει πολύ καλή ποιότητα δέρματος. Παράλληλα όμως είναι φανατική όσο αφορά στη σωστή περιποίηση χωρίς εξαιρέσεις. Χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά προϊόντα με βιταμίνη C που ενισχύουν τη λάμψη και την υγιή όψη. Και στη συνέχεια μια ελαφριά ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα. Αποφεύγει τη συχνή χρήση φον ντε τεν και προτιμά τις ενυδατικές κρέμες με χρώμα και δείκτη προστασίας που απλώνονται εύκολα και γίνονται ένα με την επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνουν.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Κι αφού έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα δέρμα που ακτινοβολεί υγεία γνωρίζει πως δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσει λαμπερά εφέ με προϊόντα που περιέχουν υπερβολικές ποσότητες shimmer ή ανακλαστές φωτός. Επιλέγει σκιές σε nude αποχρώσεις που τονίζουν διακριτικά το βλέμμα της και χαρίζουν ένα φυσικό φινίρισμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αγαπάει πολύ τις βάσεις αλλά και το blush σε μορφή τζελ και κρέμας που χαρίζουν το τέλειο second skin look. Τα απλώνει και το διορθώνει με τα δάχτυλα αποφεύγοντας τη χρήση πινέλου ή beauty blender. Φροντίζει ώστε να είναι τα φρύδια της πάντα άψογα και ολοκληρώνει το μακιγιάζ με μία μόνο στρώση μάσκαρα και σχεδόν διάφανο lip gloss. 

Read More

And More