High VS low budget: 5 τρόποι να αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου όσα χρήματα κι αν διαθέτεις

Με τον ίδιο τρόπο που κατεβάζεις τα ανοιξιάτικα αυτή την εποχή, πρέπει να αναδιαμορφώνεις και το μακιγιάζ σου. Τώρα είναι η στιγμή που θα αντικαταστήσεις το berry κραγιόν σου με ένα κοραλί και τώρα είναι και η στιγμή που θα μεταθέσεις την προσοχή από τα έντονα smokey eyes στην λαμπερή και ανάλαφρη επιδερμίδα. Τι γίνεται, όμως, με το budget; Επειδή ακριβώς δεν θέλουμε να σε βγάλουμε εκτός φροντίσαμε να σου δείξουμε πέντε τρόπους να αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου ανάλογα με τα χρήματα που θες να διαθέσεις!

Επένδυσε σε ένα πιο λεπτόρρευστο foundation

Low budget: Dream Satin Makeup, Maybelline New York, €13.49

High budget: Eaze Drop Blurring Skin Tint, Fenty, €28.95

Όσο ανοίγει ο καιρός περνάμε από τις πιο βαριές και πλούσιες υφές στις πιο λεπτόρρευστες που δημιουργούν μια υπέροχη ομοιοχρωμία και επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα. Για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση ξεκίνησε διορθώνοντας τις ατέλειες με ένα concealer τοπικά κι έπειτα με λίγη ποσότητα foundation κάνε ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπο. 

Προστάτευσε την επιδερμίδα σου

Low budget: Skin Defence Multi Protection Face Mist, The Body Shop, €24.00

High budget: Brume Solaire Hydratant, Biotherm, €30.94

Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τον ήλιο όλο το χρόνο αλλά όσο ανοίγει ο καιρός τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη. Ωστόσο, δεν αρκεί να φοράς αντηλιακή το πρωί! Χρειάζεται να την ανανεώνεις και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να το πετύχεις, επένδυσε σε μια αντηλιακή σε μορφή spray που μπορείς να την φοράς και on the go, ακόμη και πάνω από το makeup σου. 

Φόρεσε πιο φωτεινά κραγιόν!

Low budget: Satin Liquid Lipstick απόχρωση 305 Spice it Up, Erre Due, €14.50 

High budget: Crushed Jelly Balm απόχρωση Papaya, Bobbi Brown, €32.00

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δώσεις ανοιξιάτικο twist στην εμφάνισή σου είναι να επιλέξεις ένα φωτεινό κραγιόν μιας και το berry lip ανήκει στο καστ του χειμώνα. Μια από τις πιο αγαπημένες μας αποχρώσεις είναι το πορτοκαλί που σετάρεται τέλεια με την bronzing πούδρα μας. 

Δώσε λάμψη στην επιδερμίδα σου

Low budget: Facefinity Highlighter Powder, Max Factor, €18.00

High budget: Bronze Goddess Illuminating Powder Gelee, Estee Lauder, €55.00

Η λάμψη στην επιδερμίδα μας είναι κάτι που διεκδικούμε όλο το χρόνο, ωστόσο την άνοιξη και το καλοκαίρι το απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο γιατί αυτή η λάμψη ταιριάζει και περισσότερο με τη λαμπερή μας επιδερμίδα! Αν δεν έχεις ένα highlighter ήδη στο νεσεσέρ σου αυτή είναι η πιο σωστή στιγμή να επενδύσεις σε κάποιο!

Προτίμησε τα κρεμώδη ρουζ 

Low budget: Bare With Me Hemp Jelly Cheek Color ρουζ απόχρωση Coral Dream, Nyx, €10.51

High budget: RMS Beauty LIP2CHEEK απόχρωση Demure, In Beauty Pharma, €39.00

Μας αρέσει πολύ αυτό το εφέ των προϊόντων που μοιάζει να βγαίνουν μέσα από την επιδερμίδα μας και το κρεμώδες ρουζ επιτυγχάνει αυτό ακριβώς: ένα ζωηρό χρώμα υγιές με το οποίο μοιάζει να έχουμε γεννηθεί. Αγαπημένο μας χρώμα δεν είναι άλλο από το ροζ!

 

Read More

And More