Jennifer Lopez: Με το ιδανικό eye make up look αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και δεν θέλω να σου χαλάσω τη διάθεση αλλά να σου υπενθυμίσω πως είσαι καλεσμένη σε γάμο και πρέπει να προετοιμαστείς ώστε να δημιουργήσεις το ωραιότερο beauty look ever. Είμαι σίγουρη πως έχεις αποκτήσει ήδη την τέλεια ηλιοκαμένη όψη και σκέφτεσαι απλά να το αναβαθμίσεις με το σωστό highlighter και ένα λαμπερό, nude lip gloss στα χείλη. 

Και έρχομαι σε αυτό ακριβώς το σημείο να σου κάνω μια τέλεια πρόταση. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, η ιδέα ανήκει στην πολύ αγαπημένη μου Jennifer Lopez που άπλωσε μια συγκλονιστική απόχρωση σκιάς στο πάνω βλέφαρο, matchy με το επίσης υπέροχο φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα σανδάλια της. Πρόκειται για ένα πράσινο, εκτυφλωτικό αλλά όχι υπερβολικό τόνο που αναδεικνύει τόσο την επιδερμίδα όσο και τα μάτια της. 

Σου προτείνω να την αντιγράψεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Υπεύθυνη για το look της JLo είναι η celebrity make up artist Mary Phillips που δημιούργησε μια άψογη, βελούδινη βάση και συνδύασε την πράσινη σκιά με ροδακινί απόχρωση στα ζυγωματικά, nude κραγιόν με πιο σκούρο περίγραμμα ενώ δεν παρέλειψε να απλώσει γερές δόσεις highlighter που είναι το σήμα κατατεθέν της star. 

 

Read More

And More