Kanye West: Rapper, σχεδιαστής μόδας και τώρα make up artist

Ο πρώην σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως rapper, σχεδίασε τη δική του σειρά ρούχων και παπουτσιών με τεράστια επιτυχία, ανακοίνωσε πως θα λάβει μέρος για της εκλογές της Προεδρίας των ΗΠΑ και λίγο μετά μετάνιωσε και τέλος πήρε διαζύγιο με την Kim η οποία δήλωσε πως ο Kanye πάσχει από σοβαρές ψυχικές διαταραχές. 

Ο ίδιος βρήκε πολύ γρήγορα νέα αγαπημένη που δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Julia Fox. Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση στο fashion show του οίκου Schiaparelli με matchy denim look αρχικά αλλά και black leather στη συνέχεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται ένα ακόμη νέο αφού η Fox αποκάλυψε πως το εξεζητημένο smudged eyeliner look της είναι δημιουργία του West. Σε video που επίσης όμως ανέβασε στο Instagram αποκαλύπτει επίσης πως το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η θρυλική Pat McGrath. 

Και συνέχισε με μια φωτογραφία της με τον σύντροφο της επί τω έργω σχολιάζοντας: “Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου make up artist?”. Μια νέα καριέρα ξεκινά άραγε; Πολύ σύντομα θα μάθουμε. Ίσως είναι ο νέος βοηθός της Pat.

Κεντρική photo by Marc Piasecki/GC Images/Getty Images/ Ideal Images

Read More

And More