Kim Kardashian: Λανσάρει νέα σειρά μακιγιάζ με τα αγαπημένα της προϊόντα

Η Kim Kardashian επιστρέφει στο μακιγιάζ που σημαίνει ότι δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης Skkn by Kim το 2022 έρχεται με μια νέα που έχει αν κάνει με τα αγαπημένα της προϊόντα. 

Η Kim σταμάτησε τις σειρές καλλυντικών και αρωμάτων KKW Beauty και KKW Fragrance τον Αύγουστο του 2021 και τον Απρίλιο του 2022 αντίστοιχα. Συνέχισε την επιχειρηματική της δραστηριότητα με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Σε ένα video όμως που δημοσιοποίησε στις 16 Ιανουαρίου στο Instagram διαβάζει σχόλια από θαυμαστές που της ζητούν να επαναλανσάρει τις προηγούμενες σειρές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@skkn)

Κι εκείνη απαντά ότι πάντα τους ακούει. Στη συνέχεια αναβοσβήνει η ημερομηνία της 26ης Ιανουαρίου 2024 στην οθόνη  αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι πρόκειται για την ημέρα που θα μπορούν και πάλι να αποκτήσουν μια νέα σειρά μακιγιάζ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Είναι πλέον γεγονός. Η σειρά αποτελείται από 10 αποχρώσεις του Soft Matte Lip Color με βελούδινο, ματ φινίρισμα, 15 αποχρώσεις του Lip Liner και την Classic Mattes Eyeshadow Palette που περιλαμβάνει 12 θερμές και ψυχρές αποχρώσεις. 

 

 

Read More

And More