Kitten Eyeliner: Παίρνει τη θέση του κλασικού cat eye look

To μαύρο eyeliner βρίσκεται ανελλιπώς στο νεσεσέρ σου. Ακόμη κι αν δεν είσαι λάτρης του έντονου eye make up look έρχεται πάντα η στιγμή που θα σχηματίσεις μια τέλεια γραμμή στο πάνω βλέφαρο ακολουθώντας την τάση που βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια κάθε σεζόν. Celebrities και it girls μας σύστησαν το cat eye που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και εμβληματικά trends. Φέτος όμως θα το αφήσεις στην άκρη αφού έκανε την εμφάνιση του ένα πιο χαριτωμένο και τρυφερό look. Ονομάζεται kitten eyeliner, κάνει θραύση το Tik Tok  και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις.

Πρόκειται για την minimal εκδοχή του cat eye και θα το συνδυάσεις με  λαμπερή επιδερμίδα, περιποιημένα φρύδια και απαλή ένταση στα ζυγωματικά. Αναδεικνύει τα μάτια σου, όποιο κι αν είναι το σχήμα τους. Η τεχνική, για να το πετύχεις, είναι πανεύκολη.

Ξεκινάς το περίγραμμα από το μέσο του βλεφάρου, κατευθύνεσαι προς την εσωτερική γωνία. Συνεχίζεις με το eyeliner, με φορά προς την εξωτερική δημιουργώντας ένα μικροσκοπικό flick. Ιδανικά απλώνεις από πάνω, με ένα λεπτό πινέλο, μαύρη σκιά.

Μην ξεχάσεις στο τέλος να απλώσεις 1-2 στρώσεις μάσκαρα.

Read More

And More