Less is more: Ο νέος κανόνας που ακολουθείς στο καθημερινό σου make up look

Μπορεί το lockdown να θεωρείται πλέον παρελθόν αλλά κάποιες συνήθειες που απόκτησες κατά τη διάρκεια του παρέμειναν σταθερές. Αν και περίμενες με ανυπομονησία να βγεις από το σπίτι και να οργανώσεις την πρώτη βραδινή έξοδο με τις κολλητές σου δεν είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις όλα τα εντυπωσιακά beauty looks που έβλεπες στο Instagram. Έκανες κάποιες δοκιμές ώστε να πετύχεις το τέλειο cat eye και άπλωσες όλα τα κόκκινα κραγιόν που υπήρχαν στο νεσεσέρ σου και πιθανότατα έχεις γίνει expert.  

Τώρα όμως που πηγαίνεις καθημερινά στο γραφείο και το weekend δεν χαλαρώνεις στον καναπέ βλέποντας σειρές στο Netflix, συνεχίζεις να μαζεύεις τα μαλλιά σε ένα χαλαρό κότσο και το μακιγιάζ σου είναι minimal ή σχεδόν ανύπαρκτο. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Κι έχω να σου πω ότι ακόμη κι αν οι celebritiy make up artists δημιουργούν τα πιο fancy looks η πραγματική τάση φωνάζει “less is more”. Το moto που έγινε trend στα 90’s σε αντιπροσωπεύει περισσότερο από ποτέ. Nude, γήινες, παστέλ και ουδέτερες αποχρώσεις είναι εκείνες που προτιμάς και το καθημερινό σου make up look κινείται αποκλειστικά και μόνο στις συγκεκριμένες. 

Μπορείς να χαρίσεις σε δέρμα, μάτια, χείλη και ζυγωματικά μια φυσική λάμψη, απαλή ένταση χωρίς υπερβολές. Μέσα σε λίγα λεπτά. Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου chic & minimal make up looks και υιοθέτησε σήμερα κιόλας εκείνο που σου ταιριάζει. 

H Hailey Bieber αποδεικνύει πως οι ροζ αποχρώσεις προσφέρουν την πιο δροσερή και υγιή όψη ever. Τα χείλη παραμένουν φυσικά και super ενυδατωμένα που σημαίνει πως μικρή δόση lip balm αρκεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Αν πάλι είσαι fan του eyeliner μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Camila Cabello. Ένα διακριτικό cat eye που συνδυάζεται με nude αλλά λαμπερή απόχρωση στα χείλη και απαλή ένταση στα ζυγωματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Λάμψεις παντού. Το highlighter θα είναι το μικρό μας μυστικό. Ακόμη κι αν δεν θέλεις να απλώσεις χρώμα στο πρόσωπο μικρές δόσεις highlighter σε κρεμώδη μορφή θα σε σώσουν. Τo εφαρμόζεις ψηλά στα ζυγωματικά και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Συνεχίζεις με μια στρώση μάσκαρα και ροζ lip balm. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Προσοχή στα φρύδια. Αν είναι περιποιημένα και άψογα τότε όλα θα πάνε καλά. Ακόμη κι αν στα βλέφαρα έχεις σχηματίσεις ένα διακριτικό περίγραμμα αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο απόλυτα φυσικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kale teter (@kaleteter)

Οι καφέ τόνοι είναι πάντα μια καλή ιδέα ειδικά στο eye make up look. Μπορείς να επιλέξεις ματ αλλά και μια πιο λαμπερή σκιά που θα τονίσει το βλέμμα σου με τον πιο κομψό τρόπο. Σε χείλη και ζυγωματικά δημιουργείς την πιο γλυκιά αντίθεση απλώνοντας ροζ αποχρώσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Wiles (@marywilesmakeup)

Bronzer. Τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα παραμένει στο προσκήνιο. Το έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι αλλά οι make up artists επιμένουν πως δείχνει υπέροχο καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wendi Miyake (@miyakemakeup)

Αν προτιμάς το full make up look ξεκίνησε με περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο και ολοκλήρωσε με μια φωτεινή καφέ σκιά στο πάνω βλέφαρο και ακόμη πιο λαμπερή στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Τα χείλη παραμένουν nude αλλά τονισμένα με το κατάλληλο μολύβι ενώ τα ζυγωματικά ακολουθούν την ίδια χρωματική παλέτα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Η Alexa Chung παραμένει το απόλυτο beauty icon και εμπνέει με κάθε make up look της. Είναι σταθερή στις επιλογές της και δεν αποχωρίζεται ποτέ το φυσικό look ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις της. Φροντίζει όμως να φορά πάντα το εμβληματικό και αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν που χαρίζει μια φινετσάτη πινελιά στο μακιγιάζ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Η Margot Robbie με το τέλειο μονοχρωματικό make up look σε ροδακινί απόχρωση. Μπορείς να το πετύχεις με ένα blush σε κρεμώδη μορφή που θα απλώσεις σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά. Προσθέτεις δύο στρώσεις μάσκαρα και είσαι έτοιμη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να αποκτήσεις σύντομα μια παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις,cream blush και δύο κραγιόν, nude και κόκκινο αντίστοιχα. Είναι τα μόνα προϊόντα που θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες.

Read More

And More