Lip balm αλλά με χρώμα, όπως αυτά που αγαπούν τα Parisian girls

Έχουμε αυτή την τεράστια αγάπη στα Parisian girls και στο έμφυτο στιλ τους. Οι Παριζιάνες, λοιπόν, δεν βάφονται ιδιαίτερα αλλά αγαπούν ένα συγκεκριμένο προϊόν που αυτή την εποχή έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ! 

Και το έχουμε ανάγκη γιατί αυτό το προϊόν α) ενυδατώνει β) τονίζει τη φυσική μας λάμψη και ζωντανεύει το πρόσωπό μας. Ο λόγος για τα tinted lip balm τα οποία περνάς από τα χείλη σου και σου δίνουν αυτό το sexy, φρεσκοφιλημένο εφέ και αν μπορείς να τα απλώσεις και τοπικά στα ζυγωματικά και να τα σβήσεις (χρησιμοποιούνται και σαν κρεμώδη ρουζ) το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας!

Chanel les Beiges Healthy Glow Lip Balm. Αυτό το balm είναι πραγματικά αγαπημένο των Γαλλίδων! Δίνει στα χείλη πλούσιο χρώμα ενώ μπορείς να το χρησιμοποιείς και τοπικά στα μάγουλα σαν ρουζ, σβήνοντας με τις άκρες των δαχτύλων σου. 

 

Dior Lip Glow, €28.50. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα best seller γιατί δίνει στα χείλη αυτό το your lips but better εφέ ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα που λειτουργεί σε συνδυασμό με το PH είναι buildable, που σημαίνει ότι όσες περισσότερες στρώσεις φορέσεις τόσο πιο έντονο θα βγει το χρώμα. 

 

 

 

 

Lip Balm +C Vitamin Lip Brightener, Pixi, €13.50. Η βιταμίνη C είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση και σε αυτό το lip balm μπαίνει για να δώσει και πάλι στα χείλη το χαμένο τους χρώμα (τα χείλη μας αποχρωματίζονται μεγαλώνοντας). Μπορείς να το φοράς κατά την διάρκεια της μέρας αλλά έχει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν το φόρεσεις πριν τον ύπνο! Το επόμενο πρωί τα χείλη σου θα είναι πιο plump και με έντονο χρώμα. 

Apivita Lip Care Φραγκοστάφυλο, €5.00. Το φραγκοστάφυλο προλαμβάνει τα ξηρά χείλη και τους ερεθισμούς, έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι αποτελεσματικό κατά των ελευθέρων ρίζων ενώ δίνει στα χείλη σου ένα berry χρώμα, σαν να φοράς το αγαπημένο σου berry κραγιόν με τον πιο effortless τρόπο. 

Instant Natural Lip Balm Perfector, Clarins, €17.40. Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν πολύ σε σχέση με αυτό το lip balm είναι και η υπέροχη μυρωδιά του! 

Inuwet Lip Balm Metal Red, Make Me Up, €6.30. Είναι vegan, δίνει στα χείλη ένα χρώμα που μοιάζει να βγαίνει μέσα από αυτά (σαν φρεσκοφιλημένα!), περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα κορίτσια από 5 μέχρι 85 ετών. 

 

Άγριο Τριαντάφυλλο Lip Balm, Korres. Εκτός από την άμεση ανακούφιση που προσφέρει στα χείλη, αυτό το lip balm είναι αγαπημένο μας και λόγω χρώματος. Ντύνει τα χείλη έντονα. 

Sugar Rose Fresh, Sephora. Το θρυλικό lip balm που κάνει και μικροαπολέπιση στα χείλη έχει έρθει επιτέλους στην Ελλάδα από τα Sephora και πέρα από το sexy αποτέλεσμα έχει και τέλεια δράση!

 

 

 

Read More

And More