Madwalk 2021: Το μεταμοντέρνο make up της Τάμτα ήταν το πιο συγκλονιστικό της βραδιάς

Τo Mad Walk πραγματοποιήθηκε χθες και οι celebrities έκαναν την εμφάνισή τους πιο λαμπερές από ποτέ. Με δημιουργίες των αγαπημένων τους σχεδιαστών αλλά και beauty looks που χάρισαν μια ακόμη glam πινελιά, συζητήθηκαν πολύ. Όπως ήταν όμως αναμενόμενο εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν για άλλη μια φορά η Tamta. 

 

 

Η Τάμτα και η μόδα είναι πράγματα ταυτόσημα και η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να το αποδείξει. Το απόλυτο fashion και beauty icon, εμφανίστηκε στο MADWALK 2021 και έκανε το closing act παρουσιάζοντας δυο νέα τραγούδια: Το N.E.R.O. σε συνεργασία με τον IAM STRONG και το FACE σε συνεργασία με τον DIE ARKITECT.  Το ΤLIFE εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και αναλύει το look της αγαπημένης καλλιτέχνιδας…
 
 

H τραγουδίστρια φόρεσε μια extravagant Japanese ροζ δημιουργία της Ελένης Καββαδά που συνδύασε απίθανα με το μεταμοντέρνο make up look που “ζωγράφισε” η Σοφία Κοσσάδα. Στα μάτια άπλωσε σκιά σε night blue απόχρωση με glitter την οποία συνδύασε με μια έντονη φούξια που έμοιαζε με “σύννεφο” και vampy απόχρωση στα χείλη που θύμιζε έντονα τα εμβληματικά 80’s make up looks της Grace Jones. O hairstylist Τομ Ζώης μάζεψε τα μαλλιά της Τάμτα σε μια χαμηλή αλογοουρά αφήνοντας το πρόσωπο σε πρώτο πλάνο. 

Read More

And More