Marinated make up: Ξέχνα το minimal, clean girl look, η νέα τάση είναι δραματική και σέξι

Οι τάσεις στο μακιγιάζ είναι πολλές και το πιθανότερο είναι τις μεγαλύτερες να τις έχεις ήδη υιοθετήσει. Κι αν μέχρι τώρα προτίμησες τις γήινες αποχρώσεις και λάτρεψες το minimal, clean girl look σου ζητώ να το ξεχάσεις, έστω και για λίγο και να δεις το μακιγιάζ που κάνει πάταγο στο TikTok και έχουν ήδη τολμήσει τα super models καθώς και τα it girls.

Είναι δραματικό, το λες και goth και θα χρειαστείς μαύρο eyeliner και μολύβι ματιών καθώς και δύο τουλάχιστον στρώσεις μάσκαρα. Ονομάζεται “marinated make up” και στη συνέχεια θα δεις τις πιο γοητευτικές εκδοχές του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η Bella Hadid είναι από τις πρώτες που τόλμησαν να αποκτήσουν το δραματικό eye look που θυμίζει μεν smoky αλλά έχει πινελιές όπως το hard cat eye που κάνουν την διαφορά. Η επιδερμίδα της είναι ματ ενώ ζυγωματικά και χείλη παραμένουν nude. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο που ξεκινά από το μέσο περίπου δημιουργώντας ένα εκκεντρικό εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@erika.makeup_artist)

Grunge και glam ταυτόχρονα το συγκεκριμένο look συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν. Το grunge επανέρχεται στο προσκήνιο μεν αλλά με μια glam πινελιά που το καθιστούν κατάλληλο ακόμη και για τις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις. Το smudgy eyeliner γίνεται ακόμη πιο γοητευτικό με την γκρι σκιά στο κινητό βλέφαρο αλλά και γλυκό χάρη στο λαμπερό, ροζ χρώμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

Η Doja Cat αγαπάει πολύ τα εκκεντρικά make up looks και συχνά υιοθετεί ακόμη και τις πιο ακραίες τάσεις. Δεν θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη το “marinated” που δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση με το icy blonde χρώμα στα μαλλιά της. Χάρισε έξτρα λάμψη με τη σκούρα σκιά με shimmer που πρέπει να αποκτήσεις άμεσα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Momsen (@taylormomsen)

Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Taylor Momsen στο Instagram για να αντιληφθείς την αγάπη της στο grunge και τα 90’s. Από τα outfits που επιλέγει μέχρι τα ανεπιτήδευτα, σπαστά μαλλιά της. Κυρίως όμως τα eye make up looks είναι εκείνα που σε παραπέμπουν στη συγκεκριμένη δεκαετία. Υιοθέτησε την πιο έντονη εκδοχή του νέου trend με super dramatic winged liner που δημιούργησε με eyeliner, μαύρο μολύβι αλλά και σκιά με glitter στη σύνθεση της. 

https://www.tiktok.com/@victorialyn/video/7140316017418489134?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Και σε αυτό το σημείο πρέπει να σου αποκαλύψω ότι όλα ξεκίνησαν από τη διάσημη blogger και TikToker Victoria Lyn όπου δείχνει στους followers βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνουν για να δημιουργήσουν το “The Tumbr” όπως η ίδια ονομάζει το “Marinated look”. 

Read More

And More