Meghan Markle: Δες πως την έπεισε ο make up artist να υιοθετήσει το απίθανο μοβ cat eye

Η Meghan Markle με τον σύζυγο της πρίγκιπα Harry και την οικογένεια τους ζουν πλέον στην California, μακριά από το παλάτι και την πίεση που τους προκαλούσαν οι τίτλοι. Και τώρα ελεύθεροι και ανεξάρτητοι κάνουν δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να ακολουθούν το πρωτόκολλο του Παλατιού. 

Στην τελευταία της εμφάνιση στο Salute του Freedom Gala, είδαμε την Meghan με μια συγκλονιστική, κόκκινη δημιουργία της Carolina Herrera και make up look που δεν θα μπορούσε ποτέ να υιοθετήσει ως Δούκισσα του Sussex. Ο προσωπικός της make up artist Daniel Martin, που δημιούργησε και το νυφικό μακιγιάζ, την έπεισε να ξεφύγει από τις nude και γήινες αποχρώσεις και να τονίσει το βλέμμα της με ένα μοβ cat eye. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Highbrow Hippie (@highbrowhippie)

Ο ίδιος αποκάλυψε πως προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να της εξηγήσει πως πρέπει επιτέλους να τολμήσει πιο έντονες αποχρώσεις στα μάτια μιας και ειδικά το μοβ χαρίζει αυτό το κάτι στο χρώμα τους. “Δεν προσέχεις την απόχρωση της σκιάς αλλά τη λάμψη στα μάτια και αυτό ακριβώς ήθελα” λέει ο Martin. 

Τελικά τα επιχειρήματα που της έθεσε ήταν πράγματι δυνατά με αποτέλεσμα να δούμε την Meghan μετά από αρκετά χρόνια με ένα απίθανο look. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More