Neutral make up: Συμβουλές για να δημιουργείς το minimal-chic look σαν επαγγελματίας

Το ζητούμενο όσον αφορά στο καθημερινό μακιγιάζ είναι ένα λαμπερό δέρμα, και διακριτικό εφέ σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά που παραμένει στη θέση τουw όλη την ημέρα. Ένα neutral look δηλαδή. Εκείνο που αγαπούν πολύ οι celebrities, το είδαμε στα fashion shows της νέας σεζόν και δημιουργούν οι make up artists χαρίζοντας μια minimal-chic πινελιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Χωρίς έντονες αποχρώσεις, “σκληρές” υφές και υπερβολές πρόκειται για το μακιγιάζ που μοιάζει μεν με το no makeup make up αλλά έχει τις ουδέτερες αποχρώσεις στα σημεία-κλειδιά του προσώπου οι οποίες κάνουν τη διαφορά. Κι αν θέλεις να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες δες στη συνέχεια τα tips των ειδικών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@valeriaferreiramakeup)

Η σωστή βάση: Εν αρχήν ην η άψογη επιδερμίδα με φυσικό και λαμπερό φινίρισμα. Επιλέγεις φον ντε τεν με super ενυδατική σύνθεση που καλύπτει τυχόν ατέλειες και ταυτόχρονα περιποιείται το δέρμα προσφέροντας την απαραίτητη υγρασία. Το primer είναι ένα ακόμη προϊόν που επιβάλλεται να πάρει θέση στην καθημερινή σου ρουτίνα μακιγιάζ. Αναμειγνύεις μικρή ποσότητα με το φον ντε τεν και το απλώνεις με το ειδικό πινέλο αν θέλεις μεγαλύτερη κάλυψη και με τα δάχτυλα για πιο ανάλαφρη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Ζυγωματικά: Οι ουδέτερες αποχρώσεις με ροζ και μπεζ υποτόνους ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες ενώ είναι κατάλληλες για όλες τις εποχές του χρόνου. Αν θέλεις ένα δροσερό εφέ επιλέγεις blush σε κρεμώδη μορφή. Αν πάλι προτιμάς το βελούδινο και ματ φινίρισμα ένα κλασικό σε compact μορφή που θα το εφαρμόσεις με το πινέλο είναι ότι καλύτερο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Χείλη: Τώρα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή μπορείς να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου κραγιόν με το lip balm. Με ή χωρίς χρώμα οι make up artists έχουν για σένα το πιο έξυπνο τρικ. Κάνεις περίγραμμα στα χείλη με ένα μολύβι σε ουδέτερη, ανοιχτή καφέ ή ροζ απόχρωση. Το “σβήνεις” με τα δάχτυλα και στη συνέχεια απλώνεις το lip balm. Εναλλακτικά, το ενυδατικό σου κραγιόν είναι μια καλή ιδέα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Μάτια: Μια παλέτα σκιών σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις είναι απαραίτητη αφού μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και στις βραδινές σου εξόδους. Μικρή ποσότητα στο κινητό βλέφαρο που συνδυάζεις με καφέ μάσκαρα αρκεί. Μην ξεχνάς ότι η καφέ μάσκαρα, δεν βαραίνει το βλέμμα και ταιριάζει απόλυτα με το neutral look. Η Hailey Bieber άλλωστε την έχει καθιερώσει, το αποκάλυψε και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα trends του χειμώνα.  

Extra tips

  • Οι ροζ αποχρώσεις θεωρούνται “μπαλαντέρ” που σημαίνει ότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε όλα τα σημεία του προσώπου σε όλες τις περιστάσεις. 
  • Μια μικρή δόση highlighter αναβαθμίζει το look με τον πιο κομψό τρόπο και μετατρέπει το πρωϊνό look σε βραδινό με μια μόνο κίνηση. 
  • Η shimmer σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι το μικρό μυστικό των experts για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. 
  • Το διάφανο λιπ γκλος είναι ένα ακόμη προϊόν που θα χρειαστείς μιας και θα καταφέρεις να τονίσεις τα χείλη με τον πιο απλό τρόπο. Το φοράς μόνο του ή πάνω από το ενυδατικό σου κραγιόν. 

Read More

And More