No mascara: Αυτό είναι το πιο απροσδόκητο trend της χρονιάς

Κάθε it girl έχει τρία συγκεκριμένα προϊόντα στο νεσεσέρ του: Κονσίλερ, lip balm και μάσκαρα. Δεν πάνε πουθενά χωρίς την λατρεμένη beauty τριάδα. Το πιθανότερο είναι να ισχύει το ίδιο και για εσένα ειδικά αν αγαπάς το “clean girl look” ή αποφεύγεις το full make up τις καθημερινές. Τα minimal make up trends άλλωστε βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και καιρό με τις celebrities να τα υιοθετούν ακόμη και στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. 

Σε όλες όμως τις περιπτώσεις έχουν απλώσει μία τουλάχιστον στρώση μάσκαρα. Μέχρι τώρα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Μία νέα τάση είναι εδώ και σου ζητά να αφήσεις τη μάσκαρα στην άκρη. No mascara trend, αυτή η είναι η ονομασία του και Florence Pugh, Kylie Jenner (κι όμως) και Hailey Bieber το έχουν ήδη ακολουθήσει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Babsky Makeup Artist (@babskymakeup)

Η Pugh υιοθέτησε ένα super fresh look στην πρεμιέρα της ταινίας Dune: Part 2 που πραγματοποιήθηκε στο Mexico City. Ο make up artist Alex Babsky τόνισε μεν τα μάτια της με μια σοφιστικέ και διακριτική γήινη απόχρωση αλλά δεν άπλωσε την αναμενόμενη μαύρη μάσκαρα. Αντιθέτως “βούρτσισε” τα φρύδια της χαρίζοντας ένα καθαρό και απόλυτα minimal βλέμμα. Το πιθανότερο είναι να έχει εφαρμόσει μια διάφανη μάσκαρα ή serum για βλεφαρίδες που θρέφει, προστατεύει και αφήνει μια πολύ απαλή, φυσική λάμψη. 

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Kylie Jenner: Αυτή κι αν είναι έκπληξη. Η αγάπη της στα μαξιμαλιστικά beauty looks είναι γνωστή. Τον τελευταίο καιρό όμως την βλέπουμε συχνά με clean looks ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις της στο πλάι του αγαπημένου της Timothee Chalamet. Στο show του Jean Paul Gaultier άφησε στην άκρη τις ψεύτικες βλεφαρίδες της και τις γερές δόσεις φον ντε τεν και πούδρας αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της. 

@haileybieber

Η Hailey Bieber με τη σειρά της άφησε την επιδερμίδα της “γυμνή” με τις χαριτωμένες φακίδες της σε κοινή θέα. Χάρισε στα χείλη λάμψη και πλούσια ενυδάτωση χρησιμοποιώντας το δικό της lip balm ενώ το βλέμμα της ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με μια απόλυτα nude σκιά μόνο να τονίζει το χρώμα τους. Η μάσκαρα είναι περιττή. 

Κι αν είσαι έτοιμη να τις αντιγράψεις θα χρειαστείς τα προϊόντα που ακολουθούν:

Dior Diorshow Maximizer 3D Mascara Primer-Serum: Μια σύνθεση τριπλής δράσης ─ όγκος, καμπυλότητα και μήκος ─ για υπερμεγέθεις βλεφαρίδες, άμεσα. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από άνθος αραβοσίτου, η σύνθεση αποκαλύπτει την ακτινοβολία, την ένταση και το χρώμα της μάσκαρας. Ημέρα με την ημέρα, το νέκταρ βαμβακιού βοηθά στην προστασία και την κάλυψη των βλεφαρίδων, ενώ το εκχύλισμα μούρων, ένα συστατικό φυσικής προέλευσης, τις αναζωογονεί.

 

Milk Makeup Kush Lash Primer: Ένα primer βλεφαρίδων με ίνες σε σχήμα καρδιάς που χαρίζουν όγκο και μαλακτικό έλαιο σπόρων κάνναβης για τη δημιουργία μιας βάσης με όγκο.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler Βase: Εμπλουτισμένη με 2 αναζωογονητικά συστατικά που βελτιώνουν την εμφάνιση των βλεφαρίδων: Ceramid R και Panthenol που θρέφουν τις βλεφαρίδες από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

 

 

 

Read More

And More