Nude Lip Gloss: Το αγαπημένο προϊόν των celebrities που ταιριάζει με όλα τα make up looks

To nude lip gloss  είναι ο “μπαλαντέρ” του μακιγιάζ και αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για το προϊόν που πρέπει να υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σου. Ταιριάζει με όλα τα looks, τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Το λαμπερό, ακόμη και vinyl φινίρισμα, είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι και η nude απόχρωση αγαπημένη τόσο των celebrities όσο και των διάσημων make up artists. 

Instagram: ash_kholm

H Jennifer Lopez είναι η ιέρεια του nude lip gloss. Δεν το αποχωρίζεται ακόμη κι όταν πρόκειται να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Ή πιο σωστά, ειδικά εκεί. Είτε υιοθετεί το αγαπημένο της smokey eye look σε γήινες αποχρώσεις, είτε απλώνει σκούρες γκρι το χρώμα στα χείλη της παραμένει σταθερό όπως επίσης και το λαμπερό φινίρισμα. 

Instagram: @patrickta

Ο προσωπικός make up artist της Gigi Hadid, Patrick, έχει αδυναμία στα nude χείλη και σε ένα από τα τελευταία looks που δημιούργησε στο super model τα συνδύασε με μια υπέροχη, icy και ιριδίζουσα σκιά στα μάτια και έντονο cat eye σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ της σεζόν. 

Instagram: @melissa.hernandez

Η Sydney Sweeney, στο Met Gala, συνδύασε το vinyl και σε nude απόχρωση εφέ στα χείλη, με χρυσή σκιά σε κρεμώδη μορφή στα βλέφαρα και διακριτικό, παστέλ στα ζυγωματικά. Girly, sexy και σοφιστικέ ταυτόχρονα είναι το make up look που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και την ημέρα του γάμου σου. 

Instagram: @valeriaferreiramakeup

Κι αν πάλι δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα στο ροζ και το nude υπάρχει λύση. Ένα nude lip gloss με μια ροζ υποψία στη σύνθεση του που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Τα 6 αγαπημένα nude lip gloss 

Chanel Rouge Coco Gloss Moisturizing Glossimer, 722 Noce Moscata

Erre Due Vinyl Lip Lacquer, 310 Naked Beauty 

Dior Addict Lip Maximizer Plumping Gloss, 038 Rose Nude  

Fenty Beauty Gloss Bomb HeatLip Luminizer And Plumper, Fenty Glow 

Pat Mcgrath Labs Divine Rose Lust Gloss Flesh Fantasy

Max Factor Honey Lacquer Honey Nude

Και τα απαραίτητα tips

  • Τα nude χείλη πρέπει να είναι άψογα και θα το πετύχεις με την απολέπιση λίγο πριν την εφαρμογή του lip gloss. Αυτό σημαίνει ότι στο μπάνιο σου πρέπει να υπάρχει ένα lip scrub που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα στο λεπτό χαρίζοντας απαλότητα και τέλεια όψη.
  • Σωστή ενυδάτωση. Είναι το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα. Μικρή ποσότητα lip balm που θα απλώσεις στα χείλη σου ταμποναριστά αρκεί. 
  • Ναι, μπορείς να κάνεις περίγραμμα με μολύβι, ένα τόνο πιο σκούρο, ακόμη κι όταν χρησιμοποιείς nude lip gloss. Δεν επιτρέπεται απλώς, είναι τάση. 
  • Μικρή ποσότητα highlighter στο κέντρο ακριβώς του άνω χείλους θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το lip look και θα τονίσει τη απογειώσει τη λάμψη του lip gloss. 

 

Read More

And More