Nude αποχρώσεις στα χείλη: Ποιες ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδα σου και expert tips για τέλεια εφαρμογή

Η Jennifer Lopez δεν αποχωρίζεται ποτέ τις nude αποχρώσεις στα χείλη και η Kim Kardashian τις αγαπάει τόσο που έχει δημιουργήσει απίθανα κραγιόν στη δική της σειρά μακιγιάζ. Πρόκειται για την τάση που παραμένει σταθερή τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρο πως υπάρχει τουλάχιστον ένα nude κραγιόν στο νεσεσέρ σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Για να δείχνει όμως τέλειο δεν αρκεί να το εφαρμόσεις απλά στα χείλη. Επιβάλλεται να γνωρίζεις εκείνο που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου αλλά και όλα τα tips και tricks των celebrities make up artists. Εκείνων που δημιουργούν τα ωραιότερα lip looks στις celebrities. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIEL (@makeupbyariel)

Εδώ, σήμερα θα σου αποκαλύψω τα πάντα. Κράτησε σημειώσεις λοιπόν.  

Η σωστή απόχρωση

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα χείλη κάθε γυναίκας έχουν τον δικό του ξεχωριστό τόνο που σημαίνει πως το ίδιο nude κραγιόν δείχνει διαφορετικό σε εσένα απ’ ότι στην κολλητή σουυ. Μόνο η δοκιμή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιο είναι εκείνο που αποκτά τη σωστή απόχρωση στα χείλη σου. Καθώς επίσης και οι συμβουλές των ειδικών. Αν έχεις σκούρα επιδερμίδα λοιπόν καλό είναι να αποφύγεις τα παστέλ χρώματα με ροδακινί ή ροζ υποτόνους. Είναι αυτοί που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές και μεσαίες επιδερμίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Περιποίηση πριν την εφαρμογή

Το nude χρώμα στα χείλη τονίζει ακόμη και την παραμικρή ατέλεια και αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα περιποιηθείς σωστά προηγουμένως. Η απολέπιση και η σωστή ενυδάτωση είναι τα δύο βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Απλώνεις μικρή ποσότητα lip scrub κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια καθαρή οδοντόβουρτσα αφού προηγουμένως έχεις απλώσεις μικρή ποσότητα lip balm. Οι ειδικοί προτείνουν να απλώσεις ενυδατικό χειλιών πριν από το nude κραγιόν ειδικά αν θέλεις ένα ματ φινίρισμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Tips, tips, tips

Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα πρέπει να προσέξεις πολύ μιας και πρόκειται για μικρές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές των experts που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το απόλυτο nude lips look. 

Μην απλώνεις φον ντε τεν ή κονσίλερ πριν από το nude κραγιόν ακόμη κι αν έχεις δει να το κάνει η αγαπημένη σου You Tuber.  Και τα δύο προϊόντα θεωρούνται μια καταπληκτική βάση και είναι εκείνα που βοηθούν ώστε να παραμείνει στη θέση του για ώρες. Η αλήθεια όμως είναι πως αλλοιώνουν το χρώμα του κραγιόν το οποίο είναι σίγουρο πως χάρη στην τεχνολογία του δεν φεύγει εύκολα ή γρήγορα. 

Το nude κραγιόν με κίτρινο υποτόνο αφήνει ένα εφέ που θυμίζει κονσίλερ και δεν κολακεύει καμία γυναίκα. Σε περίπτωση που το έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πιο έντονο χρώμα που θα εφαρμόσεις αμέσως μετά με ένα μικρό πινέλο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Molloy Makeup Artist (@jamesmolloymakeupartist)

Αν θέλεις να δείχνει άψογο το nude χρώμα χρησιμοποίησε ένα color correct στις γωνίες των χειλιών σου. Στα σημεία που υπάρχουν τυχόν ατέλειες όπως μικρές δισχρωμίες ή θαμπάδα άπλωσε το “μαγικό” προϊόν σε πορτοκαλί ή κίτρινη απόχρωση που θα διορθώσει την περιοχή με μία μόνο κίνηση. 

To μολύβι χειλιών είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Επιλέγεις έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν και κάνεις περίγραμμα ακολουθώντας πιστά τη φυσική γραμμή. 

Μικρή ποσότητα highlighter στο κέντρο ακριβώς το άνω χείλους,  θα αναδείξει το nude look με τον ωραιότερο και πιο σοφιστικέ τρόπο. 

 

 

 

Read More

And More