Nude lip gloss: Το μοναδικό προϊόν που μπορείς να φορέσεις ακόμη και στην παραλία

To nude lip gloss είναι ένα iconic προϊόν, τα τελευταία χρόνια, μιας και πρόκειται για την εμμονή των celebrities που δεν το αποχωρίζονται τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Jennifer Lopez και Kim Kardashian ορκίζονται στο nude χρώμα με λαμπερό φινίρισμα στα χείλη. Ακόμη και στο γάμο της, πριν από μερικές ημέρες η πρώτη έμεινε σταθερή στην επιλογή της ενώ όσο αφορά στην Kim είναι σπάνιες οι φορές που θα τη δεις με διαφορετική απόχρωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Το μόνο σίγουρο είναι υπάρχει τουλάχιστον μία απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου ενώ πρόκειται για το προϊόν που μπορείς να φορέσεις παντού, ακόμη και στην παραλία. Και για την ακρίβεια είναι το μοναδικό που επιτρέπουν οι experts να χρησιμοποιήσεις όλες τις ώρες της ημέρας το καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Γιατί το nude lip gloss θεωρείται εμβληματικό 

  • Ταιριάζει με όλα τα beauty looks που σημαίνει πως δεν σε δεσμεύει όποιο κι αν είναι το μακιγιάζ που έχεις δημιουργήσει στα μάτια. 
  • Δεν σε δεσμεύει σε σχέση με τις περιστάσεις και τις εποχές.
  • Θεωρείται μαζί με το κόκκινο η πιο chic επιλογή. 
  • Πρόκειται για το προϊόν που βρίσκεται στο νεσεσέρ όλων των γυναικών ακόμη κι αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που αγαπούν το no makeup make up. 
  • Οι  celebrity make up artists έχουν εμμονή μαζί του και θεωρούν πως είναι εκείνο που μπορείς να φορέσεις σε όποιο ηλικιακό group κι αν ανήκεις. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Κι επειδή είναι σίγουρο πως έχεις ήδη ένα nude lip gloss στο νεσεσέρ σου αλλά θέλεις να μεγαλώσεις τη συλλογή σου αρκεί να δεις στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

 

NYX Professional Makeup Butter Gloss Madeleine

Maybelline Lifter Gloss Lip Gloss 2 Ice

Armani Ecstasy Lacquer Lip Gloss 202

L’Oreal Paris Brilliant Signature 304 Be Unafraid



Lancome L’Absolu Mademoiselle Shine 230 Watch Me Shine

Experts Tips

  • Για να δείχνει τέλειο, τα χείλη σου πρέπει να είναι ενυδατωμένα και απαλά. Καλό είναι λοιπόν πριν το απλώσεις να κάνεις απολέπιση ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να τα προετοιμάσεις. 
  • Αν θέλεις να ακολουθήσεις την 90’s τάση με το περίγραμμα στα χείλη να συνδυάζεται με το nude lip gloss οι ειδικοί σε παρακαλούν να προσέξεις την απόχρωση του μολυβιού. Ένα τόνο πιο σκούρο είναι η καταλληλότερη. Όχι πιο σκούρα και ποτέ πιο ανοιχτή.  
  • Αν έχεις μεσαίο τόνο επιδερμίδα δοκίμασε ένα nude με ροδακινί ή ροζ υποτόνο. Αν πάλι είναι ανοιχτόχρωμη θα κινηθείς στους καφέ τόνους ενώ αν το δέρμα σου είναι πιο σκούρο ένα μπεζ-ροδακινί είναι ιδανικό.

Read More

And More