Nude lips: Τα ωραιότερα celebrity looks και tips για να τα αντιγράψεις

Το απόλυτα φυσικό χρώμα στα χείλη, γνωστό και ως “nude” είναι η μεγάλη αδυναμία των celebrities αλλά και των make up artists τα τελευταία χρόνια. Jennifer Lopez και Kim Kardashian το έχουν καθιερώσει και σπάνια τις βλέπουμε να χρησιμοποιούν διαφορετική απόχρωση τόσο στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί όσο και στα posts που μοιράζονται με τους followers στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το παράδειγμα ακολούθησαν και οι υπόλοιπες με τους experts να επιβεβαιώνουν πως τα nude lips είναι πλέον κλασικά και ταιριάζουν με όλα τα make up looks και περιστάσεις. Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις η Cameron Diaz αποκάλυψε πως δεκαετίες πριν χρησιμοποιούσε κονσίλερ για να αποκτήσει το συγκεκριμένο φινίρισμα. Μέγα λάθος μεν αλλά και ο μόνος τρόπος στα 80’s να υιοθετήσει τα ¨γυμνά χείλη” μιας και τα beauty brands δεν είχαν στη συλλογή τους την συγκεκριμένη απόχρωση. Τώρα πλέον μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια σειρά από διαφορετικούς τόνους και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν αρκετοί από αυτούς στο νεσεσέρ σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

>

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα επανέρχεται μία τάση που έχουν ήδη υιοθετήσει οι celebrities και θέλει να κάνεις περίγραμμα με μολύβι χειλιών, ένα τόνο πιο σκούρο από το nude κραγιόν. Η Hailee Steinfeld  και η Khloe Kardashian είναι από τις πρώτες που την τίμησαν και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο σέξι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Η Lily James επιλέγει την nude απόχρωση με ροζ υποτόνους που ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα της και αυτό είναι ένα μικρό μυστικό που θέλουν οι make up artists να γνωρίζεις: Το nude δεν σημαίνει αποκλειστικά και μόνο μια καθαρή μπεζ απόχρωση. Μπορείς να επιλέξεις καφέ, ροδακινί ή ροζ υποτόνους που θα αναδείξουν και θα κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Ακόμη και η Gwen Stefani που έχει εμμονή με το κόκκινο κραγιόν υποκύπτει στον πειρασμό των nude lips στην λαμπερή εκδοχή τους και με άψογο περίγραμμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι η σωστή, για εσένα, απόχρωση θα πρέπει απλά να γνωρίζεις ότι αν έχεις σκούρα επιδερμίδα λοιπόν καλό είναι να αποφύγεις τα παστέλ χρώματα με ροδακινί ή ροζ υποτόνους. Είναι αυτοί που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές και μεσαίες επιδερμίδες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Extra tips

  • Το nude χρώμα στα χείλη τονίζει ακόμη και την παραμικρή ατέλεια και αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα περιποιηθείς σωστά προηγουμένως. Η απολέπιση και η σωστή ενυδάτωση είναι τα δύο βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
  • Μην απλώνεις φον ντε τεν ή κονσίλερ ως βάση, το μόνο που θα πετύχεις είναι να αλλοιώσεις χρώμα του κραγιόν το οποίο είναι σίγουρο πως χάρη στην τεχνολογία του δεν φεύγει εύκολα ή γρήγορα. 

  • Το nude κραγιόν με κίτρινο υποτόνο αφήνει ένα εφέ που θυμίζει κονσίλερ και δεν κολακεύει καμία γυναίκα. Σε περίπτωση που το έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πιο έντονο χρώμα που θα εφαρμόσεις αμέσως μετά με ένα μικρό πινέλο. 

  • Αν θέλεις να δείχνει άψογο το nude χρώμα χρησιμοποίησε ένα color correct στις γωνίες των χειλιών σου. Στα σημεία που υπάρχουν τυχόν ατέλειες άπλωσε το “μαγικό” προϊόν σε πορτοκαλί ή κίτρινη απόχρωση που θα διορθώσει την περιοχή με μία μόνο κίνηση. 
  • Μικρή ποσότητα highlighter στο κέντρο ακριβώς το άνω χείλους,  θα αναδείξει το nude look με τον ωραιότερο τρόπο. Είναι το τρικ των make up artists για έξτρα λάμψη και ένα εφέ που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια. 

 

 

 

Read More

And More