Olivia Palermo: Τα 3 πιο πρόσφατα make up looks της αποδεικνύουν ότι είναι η βασίλισσα του glam-chic

H Olivia Palermo είναι μία από τις διασημότερες influencers και κάθε της εμφάνιση αποτελεί μία ακόμη έμπνευση. Θα αφήσω στην άκρη τα outfits που είναι απλά συγκλονιστικά και θα αναφερθώ στα make up looks που υιοθετεί στις εμφανίσεις της. Είναι άλλωστε η βασίλισσα του glam chic και ακόμη όταν τολμά να απλώνει έντονες αποχρώσεις στα μάτια με shimmer ή ακόμη και glitter καταφέρνει να δείχνουν σοφιστικέ.  Τα τρία τελευταία της είναι το inspo της ημέρας και σου προτείνω να τα κρατήσεις στα υπόψιν για τις επόμενες βραδινές σου εμφανίσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

H Palermo αποδεικνύει ότι η τιρκουάζ σκιά δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Δείχνει τέλεια το φθινόπωρο ειδικά αν την χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις ένα κομψό cat eye με το τέλειο “σβήσιμο” στην εξωτερική γωνία του ματιού. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ότι τη συνδύασε με ένα casual outfit προτείνοντας να αντιγράψεις το look ακόμη και στο γραφείο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Tsan (@sam_tsan)

Το πιο εντυπωσιακό smoky eye που έχουμε δει τελευταία. Η make up artist Sam Tsan χρησιμοποίησε μια σκοτεινή μπλε σκιά με shimmer. Τη συνδύασε με περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Η Palermo αγαπάει πολύ τα eyeliner make up looks και το συγκεκριμένο έχει ένα λεπτό wing που μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα μόνη σου. Κι αν δεν το πρόσεξες ήδη σε όλα τα looks κρατά χαμηλούς τόνους στα χείλη απλώνοντας το ίδιο nude κραγιόν ενώ και τα ζυγωματικά έχουν μια απαλή, γήινη απόχρωση. 

 

 

Read More

And More