Ombre blush: Είναι η νέα τεχνική που έγινε viral στο Tik Tok

Το Tik Tok δημιουργεί τις μεγαλύτερες τάσεις τον τελευταίο καιρό, κάποιες από τις οποίες γίνονται viral μέσα σε ελάχιστη ώρα. Είσαι fan και το γνωρίζω αλλά προσπαθείς να φιλτράρεις όλες τις πληροφορίες και τα νέα trends που ανακαλύπτεις καθημερινά. Κι εγώ με τη σειρά μου σου αποκαλύπτω εκείνες που θεωρώ πως θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το beauty look και ταυτόχρονα σε βοηθούν να εξελίξεις την τεχνική σου στο μακιγιάζ. 

Τελευταίο trend στη σειρά είναι το “ombre blush” που είμαι σίγουρη πως θα σε ξετρελάνει. Έχει να κάνει με το απόλυτο make up προϊόν της χρονιάς αλλά και ένα από τα ωραιότερα σημεία του προσώπου, τα ζυγωματικά. 

Τι ακριβώς είναι το ombre blush: Πρόκειται για συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής. Αρχικά θα χρειαστείς δύο διαφορετικές ροζ αποχρώσεις blush. Μια ανοιχτή και μια σκούρα. Απλώνεις την σκούρα (μπορείς να επιλέξεις έναν μοβ τόνο επίσης) στο πιο ψηλό σημείο, εκεί ακριβώς που εφαρμόζεις το highlighter και την ανοιχτή ακριβώς στα “μήλα”. Στη συνέχεια κάνεις καλό blend με τα δάχτυλα ή το ειδικό σφουγγαράκι ώστε να δημιουργηθεί η τέλεια διαβάθμιση των αποχρώσεων. 

@daniellemarcan

ombre blush for this summer ulala! I used @bitebeauty Daycation whipped blushes #ad

♬ Keep Moving – Jungle

Δεν μένει παρά να δεις το video και να ακολουθήσεις τις κινήσεις της Danielle Marcan. 

Read More

And More