Pink make up: Είναι το look που προτίμησαν οι celebrities στο Met Gala

Το Met Gala είναι σημείο αναφοράς για όλες μας αφού οι celebrities υιοθετούν υπέροχα looks που συζητιούνται πολύ και εμπνέουν. Πίσω από κάθε make up look βρίσκονται οι διασημότεροι experts, πραγματικοί καλλιτέχνες αφού με τα πινέλα και τα χρώματα τους δημιουργούν μικρά έργα τέχνης. Ταυτόχρονα, ανακηρύσσουν νέες τάσεις και αποκαλύπτουν τις αποχρώσεις που θα κάνουν θραύση. 

Και το ροζ χρώμα, στο φετινό Met Gala είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το είδαμε στα μάτια μόνο αλλά και σε μονοχρωματικό look συνδυασμένο με τις δημιουργίες μεγάλων οίκων που φόρεσαν οι celebrities. Σε λαμπερή υφή αλλά και πιο διακριτικό ή ματ ήταν πότε ρομαντικό και πότε πιο rock αλλά πάντα κομψό και τρυφερό. 

Το φετινό φθινόπωρο λοιπόν καθώς και ο χειμώνας, σύμφωνα με τους celebrity make up artists, επιβάλλεται αν έχει μια ροζ πινελιά ανάλογα με τη διάθεση σου και την περίσταση. Μπορείς άλλωστε να εμπνευστείς από τις stars που το υιοθέτησαν και να αντιγράψεις το αγαπημένο σου. 

 

Kate Hudson: Shimmer και super λαμπερή σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο τόνισε το χρώμα των ματιών της με τον ωραιότερο τρόπο. Χείλη και ζυγωματικά ακολούθησαν τους ίδιους τόνους. 

©Photo by John Shearer/WireImage

Rita Ora: Συνδύασε τη ροζ σκιά με cat eye δημιουργώντας το τέλειο glam look. Τα ζυγωματικά της ήταν έντονα και τα χείλη διακριτικά αλλά ζουμερά. 

©Photo by John Shearer/WireImage

Cara Delevingne: Το ροζ μπορεί να είναι rock και η Cara το αποδεικνύει με το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Μια ζωηρή απόχρωση στα μάτια με ένταση στην εξωτερική γωνία είναι το μυστικό. 

©Photo by Theo Wargo/Getty Images

 

Kendall Jenner: Η minimal εκδοχή θέλει απαλό ροζ χρώμα στα χείλη, μακριές βλεφαρίδες και μια διακριτική πινελιά στα ζυγωματικά. 

©Photo by Mike Coppola/Getty Images

Carey Mulligan: Chic και γλυκό και matchy με το υπόλοιπο look. 

©Photo by Theo Wargo/Getty Images

Lily Rose Depp: Έδωσε ένα απίθανο twist στο make up με περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Απλά τέλειο. 

©Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic

Είναι ώρα να αποκτήσεις λοιπόν μια παλέτα με ροζ αποχρώσεις. 

 

Read More

And More