Retro eyeliner: Είναι το make up look που θα δεις παντού τις φετινές γιορτές

Περιμένεις τις φετινές γιορτές με μεγάλο ενθουσιασμό. Έμεινες δύο σχεδόν χρόνια στο σπίτι και αυτό σημαίνει πως στερήθηκες τις αγαπημένες σου εξόδους αλλά και τα glam beauty looks που μπορείς να υιοθετήσεις μόνο τα Χριστούγεννα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλα εκείνα που δημιούργησαν οι make up artists στις celebrities. Επίσης προϊόντα όπως το κόκκινο κραγιόν, το highlighter και το eyeliner έμειναν κλεισμένα στο νεσεσέρ σου. Κι όλα αυτά μέχρι τώρα αφού ήδη προετοιμάζεσαι και προμηθεύεσαι με όλα όσα θα χρειαστείς ώστε να δημιουργήσεις το πιο λαμπερό μακιγιάζ ever δίνοντας έμφαση στο βλέμμα. 

Κι αν δεν έχεις αποφασίσει το ύφος, σου έχω το ωραιότερο. Εκείνο που θα δεις παντού μέσα στο χειμώνα και έχουν ήδη υιοθετήσει οι stars. Πρόκειται για το retro eyeliner look που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Είναι γοητευτικό, θηλυκό και σε κάποιες εκδοχές τους εξεζητημένο. Εσύ πρέπει απλά να επιλέξεις την εκδοχή που σου ταιριάζει. 

Η Lily Rose Depp με ένα από τα πιο extravagant retro eyeliner looks. Ο make up artist Sam Visser τόνισε το βλέμμα με μαύρο eyeliner κάνοντας περίγραμμα τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο. Δεν έμεινε όμως σ’ αυτό μόνο. Η καμπύλη στο μέσο του πάνω βλεφάρου χαρίζοντας στη Depp το απόλυτο, ρετρό βλέμμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Η Kylie Jenner πειραματίζεται με το μακιγιάζ και στις καμπάνιες της δικής της σειράς έχει προτείνει συγκλονιστικά looks. Σ’ αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και το συγκεκριμένο. To winged liner αλλιώς, αφού ξεφεύγει από την κλασική του εκδοχή και είναι πραγματικά υπέροχο.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Το winged liner της Ariana Grande είναι το σήμα κατατεθέν της. Τολμά όμως να το “πειράζει” ακολουθώντας τις συμβουλές της προσωπικής της make up artist Ash K Holm. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τόνισε ακόμη περισσότερο το βλέμμα της star απλώνοντας μια λαμπερή ροζ σκιά που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση αλλά και με την καμπύλη στο κέντρο του βλεφάρου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Zendaya: Το απόλυτο beauty icon με το πιο εντυπωσιακό retro eye liner look. Με mod διάθεση θυμίζει πολύ το iconic μακιγιάζ της Sharon Tate και της Twiggy πίσω στα 60’s. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

H Dua Lipa αγαπάει πολύ τα retro looks και η προσωπική της make up artist Samantha Lau την βοηθά να τα αποκτήσει. Κι αν πρόκειται για το βλέμμα και οι δύο φτάνουν στα άκρα που σημαίνει πως το eyeliner συνδυάζεται με μικροσκοπικές πέρλες δημιουργώντας ένα μακιγιάζ ματιών-έργο τέχνης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Lau (@samanthalmua)

Η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Αγαπάει άλλωστε τα εξεζητημένα make up looks και έχει μεγάλη αδυναμία στο eyeliner. Ένα περίγραμμα όμως δεν είναι αρκετό και αυτός είναι ο λόγος που η make up artist Sarah Tanno δημιούργησε τρεις μικρές και κοφτές πινελιές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Αν πάλι θέλεις να κάνεις τη διαφορά τότε αρκεί να δεις το eye make up look της Camila Cabello. Η εξωτερική γωνία του ματιού τονίζεται με κόκκινες μικρές τελείες και πρόκειται για το μακιγιάζ που αξίζει βραβείο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις την πρακτική.

Read More

And More