Rita Ora: Στην τελευταία της εμφάνιση υιοθέτησε το απόλυτο total look στις ωραιότερες γήινες αποχρώσεις του χειμώνα

Η Rita Ora σε κάθε της εμφάνιση μας χαρίζει ένα ακόμη beauty inspo. Τόσο το εντυπωσιακό μακιγιάζ με τις ωραιότερες, έντονες αποχρώσεις με super λαμπερό φινίρισμα σε μάτια και χείλη όσο και τα hair looks της είναι απλά απίθανα. 

Splash

Την έχουμε δει με retro shimmer γαλάζιο αλλά και ματ mint χρώμα στα βλέφαρα και τέλειο nude ή φούξια στα χείλη που λατρέψαμε. Και τώρα έρχεται με το ωραιότερο μακιγιάζ του χειμώνα matcy με το εντυπωσιακό outfit που φέρει την υπογραφή του οίκου Cavalli. Η Ora βρίσκεται στο Παρίσι και ο φακός τη συνέλαβε βγαίνοντας από το ξενοδοχείο που μένει. Υιοθέτησε ένα απόλυτα matchy make up look με τα χρώματα τόσο της γούνας που φορά όσο και με το υπόλοιπο layering.

Το βλέμμα της είναι τονισμένο με μια καφέ-copper απόχρωση σκιάς που με shimmer στη σύνθεση της. Τα ζυγωματικά της είναι υπέροχα και δροσερά χάρη στην peachy απόχρωση και τα χείλη της άψογα με περίγραμμα σε καφέ απόχρωση και κραγιόν με σατινέ φινίρισμα σε vibrant nude τόνο. Πρόκειται για το make up look που προτείνω να αντιγράψεις με την πρώτη ευκαιρία. 

Κεντρική photo: @lisalaudat1

Read More

And More