Shimmer eyes: Γιατί το φθινόπωρο θέλει super λαμπερό βλέμμα

To φθινόπωρο είναι εδώ και μέχρι να αναλύσουμε όλες τις τάσεις της σεζόν θα έρθουν οι γιορτές που τόσο πολύ αγαπάς. Μέχρι τότε όμως θα σου αποκαλύπτω όλα τα looks που δημιουργούν και προτείνουν οι make up artists ώστε να είσαι προετοιμασμένη. Ξεκινώντας από τα μάτια και τα eye make up looks που θα δεις πολύ και παντού τους επόμενους μήνες. Κι αν πρέπει να δώσω έναν τίτλο σ’ εκείνο που θα κάνει θραύση, χωρίς δεύτερη σκέψη είναι “shimmer eyes”. Οι λάμψεις επανέρχονται κι εσύ μπορείς να ουρλιάξεις από τη χαρά σου. Και κάτι ακόμη: Δεν χρειάζεται να περιμένεις την επόμενη βραδινή ή επίσημη εμφάνιση. Μπορείς να τα υιοθετήσεις, στην πιο minimal εκδοχή του πάντα, από το πρωί. 

Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα looks και αποφάσισε ποιο θα υιοθετήσεις πρώτο.  

Pink & Glam: Η Gigi Hadid αγαπά πολύ τις λαμπερές σκιές και τις παστέλ αποχρώσεις. Το ίδιο και ο προσωπικός της make up artist Patrick Ta που άπλωσε σε όλο το άνω βλέφαρο μια ροζ σκιά που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα μάτια της. 

@patrickta

Soft: Απαλό, διακριτικό και εύκολο να το αποκτήσεις. Θα χρειαστείς μια σκιά σε γήινη απόχρωση. Θα την απλώσεις με τα δάχτυλα και θα τονίσεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα κάνοντας περίγραμμα πολύ κοντά στο βλέφαρο με ένα μαύρο ή καφέ μολύβι. Μην ξεχάσεις τη μάσκαρα τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο. 

@patrickta

Rainbow: Ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο και μια υποψία μπλε θα σου χαρίσουν το πιο χαρούμενο look. Όλες οι σκιές έχουν shimmer. Το κίτρινο έχει το ρόλο της έντασης που σημαίνει πως θα το εφαρμόσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού.  

@katiejanehughes

Ροζ και κόκκινο: Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Το ροζ shimmer στα μάτια χαρίζει μια ρομαντική πινελιά στο make up και το κόκκινο ματ κραγιόν στα χείλη τη θηλυκή. 

@katiejanehudges

Nude: Η Rosie Huntington-Whiteley υιοθετεί το eye make up look που μπορείς να αντιγράψεις και να φορέσεις από το πρωί. Μια nude σκιά σε μπεζ-καφέ τόνο με λάμψη απλώνεται σε όλο το πάνω βλέφαρο αλλά και ως περίγραμμα στο κάτω. Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις δύο στρώσεις μάσκαρα. 

@katiejanehudges

Purple: Είναι η απόχρωση που θα λατρέψεις το χειμώνα που έρχεται. Αν είσαι τολμηρή μπορείς να  υιοθετήσεις το look από το πρωί αν και οι ειδικοί προτείνουν να το κρατήσεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Θα χρειαστείς δύο τόνους του μοβ. Θα το συνδυάσεις με ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. 

@nikkiemakeup

Bronzer: Το έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι αλλά τη φετινή σεζόν παραμένει στο προσκήνιο. Θα χρησιμοποιήσεις από την αγαπημένη σου παλέτα τις πιο σκούρες αποχρώσεις δημιουργώντας το τέλειο cat eye. 

@katiejanehudges

Green: Οι πράσινες αποχρώσεις είναι κομψές, γοητευτικές και ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα ματιών. Ο celebrity make up artist Hung Vanngo προτείνει ένα ombre εφέ με τις shimmer υφές στο κέντρο και την εσωτερική γωνία αφήνοντας τη ματ, σκούρα πράσινη απόχρωση για την εξωτερική γωνία. 

@hungvanngo

Extra tip: Επειδή οι λαμπερές σκιές τονίζουν όλη την περιοχή των ματιών πρέπει να φροντίσεις ώστε τα φρύδια να έχουν τέλειο σχήμα. Θα τα τονίσεις με το κατάλληλο μολύβι ώστε να χαρίσεις την τέλεια όψη στο βλέμμα. 

Read More

And More